A lent látható videóban szereplő autóra milyen jogosítvány kell?
nem ad be semmit csak a jutub kezdőlapot...
típus alapján keress rá, hogy mennyi a súlya. 3.5tonnáig elég a B jogsi. felette már C kell
Szerintem ez még nincs 3.5 tonnánál több, így elég a B.
Amúgy itt a video:
mod:
Tévedtem! 5003kg, így ehhez már C kell.
Érdekes, nekem behozza.
Ez egyébként egy lakóautó lenne, légyszíves írd be youtube-ra, hogy: 2014 serenity ( Leisure Travel Vans - töltötte fel ). Egy szürke lakóautó látható rajta.
Erre is ugyanúgy a 3,5 t vonatkozik? Ha igen, akkor ebbe bele kell számolni a ruhákat, a csomagokat, a benne ülő személyeket, vagy csak a kocsi meg a rögzített dolgok számítanak ( pl.: az ülőhelyek, a konyhai felszerelés, a fürdőszoba felszerelés, az ágyak, a TV, stb. )?
Köszönöm 3#. Egyébként ugyanaz a linked, mint az enyém. Amit írtam azt az 1-esnek írtam. Köszönöm még egyszer. És még valami, ami az összes lakókocsira vonatkozik:
" Erre is ugyanúgy a 3,5 t vonatkozik? Ha igen, akkor ebbe bele kell számolni a ruhákat, a csomagokat, a benne ülő személyeket, vagy csak a kocsi meg a rögzített dolgok számítanak ( pl.: az ülőhelyek, a konyhai felszerelés, a fürdőszoba felszerelés, az ágyak, a TV, stb. )?"
nem ugyan azt linkelte mert az övét behozza, a tiédbe vna egy fölösleges kettőskereszt
a rendőr azt a súlyt nézi ami a forgalmiba be van írva önsúlynak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!