Első autónak melyik lenne a legjobb?
Egyedül használnám, ezért nem kell nagy tér, viszont hegyen lakok, nem árt ha feltudok jönni nyáron-télen.
3 típust néztem ki: Alfa Romeo 147 , Audi A3 Ambiente, Vw Golf IV.
5-700 ezret költenék rá. Vélemények, javaslatok?
Nem menozni akarok veluk, szimplan egy szeretheto,
Jo megjelenesu kocsit szeretnek. Egy opel corsaba nem tudnek bele szeretni. Erdemes akkor ezekkel az autokkal foglalkozni vagy tegyek meg hozza es vegyek egy komolyabb autot(amire nem biztos higy szuksegem lenne elsore, de megtehetem)
nekem volt sok francia autom es nagyon pozitiv tapasztalatom volt veluk ezert irok nehanyat ami beleferhet az arba.
Viszont nem irtad hogy mekorra motorig erdekel a dolog, vagy egy fogyasztasi maximumot...
-Citroen Saxo VTS (1.6 16v 120le, konnyu, gyors es szerintem nagyon jol nez ki)
-Citroen C2 VTR (1.4 75le 2004 kornyekit ki tudsz fogni ennyiert)
-Citroen C4 Coupe (elvileg beleferhet az ar felso reszebe de keresni kell)
-Citroen Xsara VTR vagy VTS (1.6 110le vagy 2.0 136le)
-Peu 206 XS vagy GT (1.6 110le vagy 2.0 136le)
Azok kozul amit irtal en az Alfat kerulnem az A3 es a Golf is jo lehet de a Golfbol az 1.4-et keruld el tobb ismerosomnek volt es csak szivtak vele, az 1.6 mar jobb, vagy a felett...
Es bocs hogy a francia autos h.ulyesegemmel traktallak...
Minden vélemény érdekel és tapasztalat érdekel.
Fogyasztás 10 literig oké, bár a kompakt autók között kevés eszik ennyit. egy 100 LE motor kéne minimum, mivel hegyen lakok.
lóerőnek nincs köze kisautóban a hegymenethez. a váltónak van.
Ennyi pénzért nem találsz normális vw-t meg A3-at, max fossá hajtott lerugott romokat.
audi-vw golf ugyanaz, más van az orrára rajzolva. megbizható, elnyűhetetlen konstrukciók, főleg a benzines. 4-es golfnak és audinak kissebb a hátsó lábtere mint manapság, de az alfánál nagyobb. ez a padlólemez miatt van, azóta lecserélték.
ezek közül vegyél egy 4-es golfot, 1.6 benzinnel. 1.4 nem éri meg, mert többet eszik mivel gyenge szar, pörgetni kell. Ha szivódizelt veszel (sdi) akkor az fasza, sosem romlik el, semmit nem eszik, de marhára nem megy.
Az alfát felejtsd el kur*agyorsan, különben anyu-apu a gatyáját ráfizeti az autovillamossági szerelésre.
Kis japánt, coltot, corollát javasolnék még, azok megbizhatóak.
Ha a véleményre vagy kiváncsi, 5-600 k körül már tudsz venni egy 1.9 TDI audit (80-as), Seatot (cordoba, ibiza), vagy hasonló vw terméket (még a skoda octaviát is megnézném a helyedben ebben az árkategoriában röhögve tudsz első szériás dizeleket venni). szigoruan és kizárólag adagolós TDI :) 90 vagy 110 lovas. ha nem rohad a kasztni nagyon, a motort és mindent gombokból lehet javitani (komplett motorcsere: 80 ezer), eszik 5 litert fixen. Ha van eszed, valami ilyesmit veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!