Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsö autónak mi a legjobb:Suzu...

Elsö autónak mi a legjobb:Suzuki alto, renault twingo, deawo matiz?

Figyelt kérdés
helósztok,én egy kicsi nöi autót szeretnék aminek olcsó a fenntartása.ne legyen semmiképsem 10évnél idösebb.olyan max.600.000ft-ot szánnák rá.mit gondoltok ,melyik autó ezek közül a legmegbízhatóbb.köszi a segítséget.egyébként zalából vagyok.
2009. aug. 19. 19:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg jobb lenne egy Opel Corsa. Biztos hogy 600e-ért már válogathatsz, jó fogyasztású, alkatrészek olcsók. Nekem volt 1,4Si. De ha nem kell a teljesítmény egy 1,2 vagy 1,4-es 8 szelepes.
2009. aug. 19. 19:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért alto? 600 ezerér már "luxus" swiftet vehetsz :P
2009. aug. 19. 19:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Swift, még komolyan hezitálsz ezen a kérdésen? Vagy B Corsa legrosszabb esetben.
2009. aug. 19. 19:22
 4/17 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem szeretnél azonnal szörnyű halált halni akkor ne suzukit válassz! Én is az Opelre szavazok.
2009. aug. 19. 19:35
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Amelyikből a legjobb állapotút tudod szerezni.

Amúgy a Matizt nem ajánlanám. (A régi Alto meg majdnem ugyanaz.) Én a Twingot venném, mert a bugyuta motorja ilyen korában már az előnye, s nem egy "széthajtós" kocsi. Régi Swiftet én hanyagolnám. (A gyakorlatban nem is olyan olcsó a fenntartása, gyenge konstrukció, sok a széthajtott, lopják alkatrésznek stb.) Esetleg Nissan Micra. Saját tapasztalatom ezzel nincs, de itt jókat írnak róla: [link]

2009. aug. 19. 19:44
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

én is atwingora szavazok. nekm is az van és imádom....semmi gondom nem volt még vele pedig az enyém már 15 éves.3 éve van nálam,de még nem volt semmi baja.

26/L

2009. aug. 19. 19:50
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
te apafej, mondd már meg 80-nál nem mindegy hogy mi gyűrődik rá a kiscsajra, mert ezek közül majd mindegyikben garantált h kipurcansz, erről a témáról kattanjatok már le a Suzukival.
2009. aug. 19. 20:08
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is 600ezerért vehetsz egy 7-9 év körüli Swift 1.0-t (nem Sedant) mindenféle extrákkal (el.abl., légzsák, riasztó, közp.zár, stb), 5-6 literes fogyasztású, kis autó hatalmas térrel, városi és közúti autónak is megfelel, 150-160-at simán viszi, bár akkor már inog rendesen.

De ha már a három közül kell választani, és ha a te szempontjaidat nézzük, akkor az Alto a legmegfelelőbb, a Suzukikhoz híven ennek is nagyon kicsi a fogyasztása.

Az Alto 4-5 l, Twingo 6-8 l, Matiz 8-10 l-t fogyasztanak 100km-en. Ha a motor teljesítményét nézzük, akkor is ez a sorrend, Matiz a legerősebb, persze egyik autóval sem lehet száguldozni, egy kategóriába esnek, 1000 fordulat körül vannak. Az utazó sebességük 80-90, végsebességük kb. 150-160 körül van, bár kétlem, hogy meg is futják. Városi és női autónak ideálisak. A száguldást és az előzéseket mellőzd velük, nem erre tervezték őket.

2009. aug. 19. 20:20
 9/17 anonim válasza:
91%
Szia nekem is twingo volt az első autóm, annyira megszerettem hogy a második is ez lett, csak egy picit komfortosabbat és fiatalabbat vettem. Árban fogsz találni amilyet szeretnél, jól lehet bele pakolni, és még hátul is meglepően kényelmes. Ha meg cuccolni kell egy mozdulattal összecsukod vagy lehajtod a hátsó üléseket és nagy autókat megszégyenítő méretű hely lesz. Alkatrész nem drága, nagy problémák nem voltak. És azért nézd meg a twini műszerfalát, hasonlítsd össze a többivel, óriási különbség! Digitális kijelző még a legelsőben is :D és vidám kárpit,gömbölyded formák! Nem az a szögletes unalmas belső. Szerintem! :D
2009. aug. 19. 20:21
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
TWINGO! pöpec, nem béna, van stílusa!
2009. aug. 19. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!