Elsö autónak mi a legjobb:Suzuki alto, renault twingo, deawo matiz?
Amelyikből a legjobb állapotút tudod szerezni.
Amúgy a Matizt nem ajánlanám. (A régi Alto meg majdnem ugyanaz.) Én a Twingot venném, mert a bugyuta motorja ilyen korában már az előnye, s nem egy "széthajtós" kocsi. Régi Swiftet én hanyagolnám. (A gyakorlatban nem is olyan olcsó a fenntartása, gyenge konstrukció, sok a széthajtott, lopják alkatrésznek stb.) Esetleg Nissan Micra. Saját tapasztalatom ezzel nincs, de itt jókat írnak róla: [link]
én is atwingora szavazok. nekm is az van és imádom....semmi gondom nem volt még vele pedig az enyém már 15 éves.3 éve van nálam,de még nem volt semmi baja.
26/L
Szerintem is 600ezerért vehetsz egy 7-9 év körüli Swift 1.0-t (nem Sedant) mindenféle extrákkal (el.abl., légzsák, riasztó, közp.zár, stb), 5-6 literes fogyasztású, kis autó hatalmas térrel, városi és közúti autónak is megfelel, 150-160-at simán viszi, bár akkor már inog rendesen.
De ha már a három közül kell választani, és ha a te szempontjaidat nézzük, akkor az Alto a legmegfelelőbb, a Suzukikhoz híven ennek is nagyon kicsi a fogyasztása.
Az Alto 4-5 l, Twingo 6-8 l, Matiz 8-10 l-t fogyasztanak 100km-en. Ha a motor teljesítményét nézzük, akkor is ez a sorrend, Matiz a legerősebb, persze egyik autóval sem lehet száguldozni, egy kategóriába esnek, 1000 fordulat körül vannak. Az utazó sebességük 80-90, végsebességük kb. 150-160 körül van, bár kétlem, hogy meg is futják. Városi és női autónak ideálisak. A száguldást és az előzéseket mellőzd velük, nem erre tervezték őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!