Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsö autónak mi a legjobb:Suzu...

Elsö autónak mi a legjobb:Suzuki alto, renault twingo, deawo matiz?

Figyelt kérdés
helósztok,én egy kicsi nöi autót szeretnék aminek olcsó a fenntartása.ne legyen semmiképsem 10évnél idösebb.olyan max.600.000ft-ot szánnák rá.mit gondoltok ,melyik autó ezek közül a legmegbízhatóbb.köszi a segítséget.egyébként zalából vagyok.
2009. aug. 19. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Én Opel Astra f-et ajánlanám, nagyon megbízható, olcsó, keveset fogyaszt és jól is néz ki. 600ezer forintból már nagyon jó állapotút lehet venni.
2009. aug. 19. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Astra F-et?Én meg a 32 éves S mercit/ez vicc volt a gatyádat is ráköltheted :-D/ ajánlanám.Amikor nekünk F Astrank volt állandóan a szervízbe álltunk vele és 12 évesen úgy rohadt mint egy húsz éves zsiguli.Vegyél egy Lancia Y-t 1998-ból .Vagy ha nem akarsz olaszt akkor twingo.
2009. aug. 19. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Felsoroltak közül a Suzuki! Nekem volt Daewoo matizom. Életem egyik nagy ballépése volt az, hogy azt megvettem! Ha megfigyeled, az 1.sorozatból kb.8 éve még annyi volt az utakon, mint a szemét. Most meg alig látsz egyet-kettőt. Kihaltak ennyi idő alatt! Ez elárul mindent a minőségéről. (Egyébként a fogyasztása jó volt, 5-5,5 literrel elment). Az opelek nagyon rothadnak, én is a Swiftet javasolnám. Én egy 13 évessel járok (3 éve használom), de egy fillért nem kellett még javításra költenem!
2009. aug. 20. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is f-es astránk van, igaz nálunk garázsba van de egy kis rozsda sincs rajt és a motorja is nagyon jó, keveset fogyaszt. És belülről is kényelmes
2009. aug. 20. 20:57
 15/17 anonim válasza:
detto swift
2009. dec. 5. 00:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem Matizom van. Imádom! Tökéletes nőcis városi kisautó. 5-6 liternél többet még városban sürü megállásokkal 5 személlyel klimával sem tudtam lenyomni a torkán. De mentem már autópályán vele 130-al ott se evett többet 4,5-5 liternél! Szóval az hülyeség hogy 8-10 liter enne! Elnyühetetlen motor, nagyon megbizható 4 éve van nálam de még sosem romlott el benne semmi!
2011. júl. 7. 20:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is zalából vagyok amúgy :)
2011. júl. 7. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!