Simson,60ccm hengerhez jó a gyári hengerfej?
Szerintem ne használd gyári hengerfejjel.. nem véletlenül lett kitalálva a 60 as hengerfej.. ez olyan mintha fognál egy cipős dobozt,körbe ragasztod és beleteszel egy 20 as hangszórót.. elbirja még de ha kicseréled egy 30 cm mélynyomóra szétesik a doboz..
mikor vettem régebben egy 60 as hengert ügye hengerfejet azt kispóroltam meg én is sok helyen olvastam h 60 as henger 50 es hengerfejjel erőssebb.. nagyobb vele a kompresszió mint a 60 assal.. mint később saját káromra kiderült ez mind szép és jó.. kb 300 km-után kilőtte a gyertyát a hengerfejből és sikeresen kiszakadt a menet.. buktam egy hengerfejet, amit el is adhattam vlna.. :D
detonáció veszélyes.. de ha fellépsz a simsonbolt oldalára és megnézel egy 60 ccm3 es hengert akor oda van irva h 50 fejjel használva detonáció veszélyes.. amióta 60 as fej van enyémen semmi probléma nincs vele. Sokkal dinamikusabb,partnak nem kell szélben vissza váltanom 3 ba.. :)
nekem 70 es főfúvóka vlt benne de keveset kapott.. most 75 össel használom.. semmi gond vele.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!