Japán autóknak még ma is gyenge pontjuk a korrózió?
Ez így egy kicsit vicces.Ugyanis Pl a németeknél és a Franciáknál Sőt igazán csak az olaszoknál sok olyan model van ami igen csak szeretet rozsdásodni.
Szóval azért hogy te nem szereted a japán autókat nem kéne lejáratnod ilyen baromsággal őket,főleg olyan dologgal nem ami az akkori autók 90-százalékára igaz volt.
Heló kérdező.
Én vagyok az akit macilaci08-ként ismernek sokan :D
Én is szeretem a japán autókat lehet hogy a keleténél még jobban is. :D
Személyes tapasztalatból írom ,hogy ez amit a kérdésedben írtál nem igaz.Ugyanis volt egy 93 Toyota carinám.Én autót váltottam,de ez az autó az édesapámnál maradt tavalyelőtt jelent meg rajta az első rozsda pötty a jobb hátsó sárvédőn.
Vagyis a kocsi akkor 19 éves volt.Meg még az előttem lévő gazdájánál át eset egy küszöb cserén.
Szóval szerintem nem voltak annyira rohadósak a 90-es években gyártott japán autók.
Megnézném azt ,hogy egy mai autó ,hogyan fog kinézni majd 20 évesen ez majd kiderül 20 év múlva.
@3
A kerdes egyetlen hibaja, hogy biztosan kovetkezik belole, az a teny, hogy regen rozsdasodtak. Ezt azonban a leirasban enyhitit a kerdezo, azzal, hogy "lehetett hallani". Ugy gondolom, hogy teged ez bosszantott fel, mint ex vagy jelenlegi regijapan auto tulajt es emiatt adtal ertekelhetetlen valaszt. Gondolok arra, hogy nem vetted figyelembe, azt hogy a kerdezo tenyleg arra kivancsi, hogy a mai japan autok rozsdasodnak-e az atlagnal jobban. Nemgondolom, hogy volt barmifele "lejaratas" a kerdesben. Arrol nem beszelve, hogy senki nem kivancsi fuggetlenul arra, hogy a regi olasz meg egyeb jarmuvek mennyire rozsdasodnak. Csak ennyi dolog miatt ertekeltek a valaszodat egy kutyaugatassal sem egyenlo ertekunek.
A kerdeshez sajnos nem tudok hozzaszolni, nem lattam meg alulrol mai japan autot, de van egy '92-es concertonk, ha erdekel arrol tudok meselni.
Én bontottam már 1999-es Mazda Premacy-t - ha ezt lehet "mai"-nak nevezne. Rendesen kezelve volt mindenhol, egy deka rozsda nem volt rajta.
Sok olyan 90-es évek beli japán volt hajlamos rohadni, amik csak képeslapon látták Japánt, pl az Angliában gyártott Civic-ek.
Ami még inkább többet számít, hogy miként van bánva a kocsival. Sokan például télen miután sózzák az utakat nem mossák le rendszeresen a kocsit...
Évente nem két autó fordul meg nálunk a műhelyben, de eddig nem sikerült konkrétan párhuzamot vonni a származás és a rozsda tekintetében, sokkal inkább a karbantartás terén, láttunk híresen rozsdásodó típust is patyolat állapotban, mindössze gondos tulaja volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!