Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mostanában egyre több olyant...

Mostanában egyre több olyant látni hogy az autoknak nincs meg a beömlő nyílásnak az ajtaja. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:

esetleg kép?

el nem tudom képzelni, mire gondolsz

2013. okt. 7. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Így első blikkre azt mondanám, hogy valahol elhagyta, mert lerohadt az autóról. De én sem igazán vagyok vele tisztában, hogy mit is értesz beömlő nyílás alatt... Légbeömlő, üzemanyag-beömlő, esőbeömlő, emberbeömlő?
2013. okt. 7. 21:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Üzemanyag beömlő, ahova a benzint nyomatod..

tanksapka fedél..

sok olyant látok hogy nincs az auton, nem lerohadt, hanem mimtha letörték volna, arra tippelek hogy a parasztja letöri, és így lopja a benzit a kocsibol.

2013. okt. 7. 22:04
 4/10 Dörmögő ***** válasza:
Ritka már az olyan kocsi amelyiknek csövet lehet ledugni egészen az üzemanyagig. Pont a lopásokat elkerülendő.
2013. okt. 7. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez nekem is feltűnt... Amúgy az enyémet nyitogathatná mivel kulcsos a tanksapka de a fedél nem :)
2013. okt. 7. 22:08
 6/10 A kérdező kommentje:
jo neked, nekem most beszart a közponzti záram ,és így nem zárja le a tankfedelet sem.
2013. okt. 7. 22:22
 7/10 Dörmögő ***** válasza:

Ne aggódj azért mert a tanksapka nem zár le. Így legalább nem feszítik fel. Hidd el ha az üzemanyaghoz akarnak hozzáférni akkor az a ki fedél nem akadály nekik. Mindenféleképpen hozzáférnek a beöntő nyíláshoz. Így legalább a kaszniban nem tesznek kárt.

Van a családunk tulajdonában egy lakatlan tanya. Ugyanaz a verzió. Azért nem zárjuk be az ajtót mert akkor betörik. Minden féleképpen bemennek, csak nem mindegy hogy közben szétverik-e az ajtót vagy sem. Ugyanaz van a tankoló nyílásnál is.

2013. okt. 7. 22:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Dörmögő még nem hallott ezek szerint riasztóról. :D Ilyen alapon lehúzva hagyom a kocsim ablakát minden parkolásnál, mert mivel úgysem hagyok benne soha értékes cuccot, az lenne a legdrágább, ha feltörnék a kocsit. xD Vagy akkor a slusszkulcsot is benne hagyom, hogyha elakarják lopni, ne csesszék szét az egész műszerfalat, meg motorteret, plusz ablakbetörés esetleg.
2013. okt. 7. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: Szerintem a Ti családotok birtokában még sosem volt lakatlan tanya.
2013. okt. 7. 23:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Én most csak az autókról beszéltem. :D Amúgy én azért lakatlan tanyát is védenék, jó zárakkal, rácsokkal. Vagy ha semmi szükség rá, akkor meg eladni vagy nemtom. De simán van olyan, hogy valaki meleget keres ebben a hidegben, arra jár, mittomén, csak simán megnézi nyitva-e, ha be van zárva, akkor meg lekopik. De azzal h valamit nem zár az ember, azzal sajnos nincs semmi megoldva :( Nekünk itthon biztonsági ajtó van, meg rácsos kapu, az autómmal meg igyekszem mindig olyan helyre állni, hogy jól rá lássak, esetleg ahol másoknak is jól látható, ugyanis még so-so bízom az emberekben.. Pár éve rám hívták a rendőrséget, meg is jöttek szirénázva mindössze egyetlen percen belül, mert fel kellett törni a saját autómat. Aztán lámpa alá ha van rá lehetőség, stb. Tank ajtó nélküli autót én is láttam már párat. Viszont a tükrei meg megvannak, meg más részei is sértetlenek. Hát igen, ott tényleg felfeszíthették, hogy kilopják a benzint. Vagy csak épp a tankajtó kellett nekik. Egy barátoméknak már mindkét kocsijukról loptak le alkatrészeket, legutóbb a lámpamosó takaróbinyóját.. Mind a kettőt. De úgy, hogy csavarhúzóval feszítették fel, leszarták h maga a lökhárító és a fényezés is megsérült jócskán. Nem beszélve a két üresen tátongó lyukról a lámpa előtt-alatt. Ilyen alapon pedig rögzíteni se szabadna semmit semmihez, mert szétfeszítik, aztán nagyobb a kár, mint amit a cucc ér, amit visznek.
2013. okt. 8. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!