1994 1.6 benzin golf III menet közben meg áll a motorja, félre húzódok és újra menet kész! Mi lehet a hiba? (mostanában egyre sűrűben csinálja! )
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 12:57
1/4 anonim válasza:
1 Tipp :
A Mágneses "Hall" jeladó gyengélkedik (??) a gyújtás elosztóban,ez a hiba összevissza okoz leállást,aztán mintha mi sem történt volna ,újra jó minden.megy a motor.
Bátyám kocsijában ez volt a hiba ugyanilyen hiba jelenséggel.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a tippet
Holnap lecserélem benne a jeladót!üdv
2013. szept. 23. 11:50
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az a hiba ma lecseréltem benne + még a trafot is és még mindig ugyan azt csinálja!Esetleg gyujtás fedél nem lehet a hiba?üdv
2013. szept. 24. 17:34
4/4 anonim válasza:
Nekem van egy 1980-as autóm és azis csinált ilyet hogy leállt. De az akkor állt meg ha pl piros lámpa fele gurultam alapjáraton vagy hasonló. egyszercsak nem indult egyáltalán. Alapjárat volt meg minden. és amikor teljesen leállt akkor derült ki hogy kontakt hiba volt az önindítónál :S ezt kijavítottuk és azóta nincs ilyen gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!