Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbízható rendszeres karbanta...

Megbízható rendszeres karbantartás mellett! Mi (k) legjobb választás és te mit választanál és miért? Középkategóriás megbízható kombi, automataváltós, ~5 éves használ jó állapotú, "családi autó" nőnek fiatalos 32 éves értelmiségi anyukának?

Figyelt kérdés

Megbízható rendszeres karbantartás mellett! Mi (k) legjobb választás és te mit választanál és miért? Középkategóriás megbízható kombi, automataváltós,5 éves használ jó állapotú, "családi autó" nőnek fiatalos 32 éves értelmiségi anyukának, két kamasz gyerek mellé (lány, fiú a srác már anyós üléses), kombi vagy egyterű? Mennyiért lehet jót kapni?

Nem értek hozzá, és itt is megkérdezem.

Német vagy japán, koreai? Casco díj, japán magas alkatrész ár. Egy dolog nem érdekes az érték tartás, melós autó lenne utána nekem 4-5 év használat után.

2014. ápr. 8. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

pedig az említett 220 ezer után minden bizonnyal szét fog esni a kettőstömegű lendkerék azon az autón is az elkövetkező 30 ezer alatt/után, és akkor jöhet a mélyen zsebbenyúlás...

2014. ápr. 8. 17:11
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Mercedes C-osztály T-modell (kombi), Awensis/Accord/Mazda 6.

A Mercikből könnyebb lesz automatát találni.

2014. ápr. 8. 17:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Autószerelõ szakmában dolgozom! Nem ajánlok dízel autót! Tudom, hogy magyarország dízel lázban ég.(Ha nem így lenne, éhenhalnék!) De ha találomra bemész egy szervizbe,és megkérdezed... aztfogják mondani, hogy 10 behozott autó közül 8 dízel. És nem azért mert abból több van.
2014. ápr. 8. 20:04
 14/20 anonim ***** válasza:
a dízelből azért akad jó, meg aki 5-6 millioért vesz autot az kitud gazdálkodni egy lendkereket ami egyeltalán nem valószínű hogy kelleni fog, viszon a dízelnél van egy sokkal rosszabb ez a turbo benzin! pl. tsi, ecoboost, THP stb... ezeknél 100x jobb egy dízel, esetleg hyundai i40 1.7 crdi ezekből sok az automata is, vagy értelmiségi anyukának nem tetszene esetleg egy Lancia Delta 1.6mjet ?
2014. ápr. 8. 20:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk ajánlanám a chrysler voyager benzines változatait. Elmegy annyit mint egy dízel. Nem fogyaszt 6 litert, de nem kerül hozzá egy vezérlés szett 250.000-be mint pl. egy PD motorhoz. És akkor a többi dízel sajátosság halandóságáról még nem beszéltem!
2014. ápr. 8. 20:22
 16/20 anonim ***** válasza:
[link] ebbe például nem kellene mostanában kettőstömegűt cserélni, megbizható, és minden kritériumnak megfelel
2014. ápr. 8. 20:25
 17/20 anonim ***** válasza:
ha automata, akkor csak tiptronic, a DCT utcai használatra egy nagy kalap szar, magában foglalja az automaták és a manuálisok hátrányát együtt, vagyis fokozott hibalehetőség, kettőstömegű lendkerék, kuplungtárcsa... az egyetlen "előnye" a gyors váltás, de a közúti tötymörgésben tökmindegy, hogy 0,5 vagy 0,2 másodperc alatt váltunk sebességet...
2014. ápr. 8. 21:39
 18/20 A kérdező kommentje:
#9/17 "Automataváltós jogsija" van. És máson, nem a szépítkezésen, a tudományon jár az esze, de lényeg nem szeret váltani. Amúgy meg nem is érti, hogy itt is, mint az USA-ban nem automataváltósok az autók.
2014. ápr. 9. 10:04
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos információt.

Amúgy másnál - testvér kolléga meg lesz a haszna, bár ő csak szerel.

Én találtam egy nagyon megkímélt hétvégi autót, garázsban tartott, alig használt, de karban tartott E mercit, meggyborsóban. Automataváltós és bőrös.

2014. ápr. 9. 10:18
 20/20 A kérdező kommentje:

meggy-bordóban*

ez lesz a második a W210 például kerültem mint a tűzet, annyi hibája volt mint a Vito-nak

2014. ápr. 9. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!