Megbízható rendszeres karbantartás mellett! Mi (k) legjobb választás és te mit választanál és miért? Középkategóriás megbízható kombi, automataváltós, ~5 éves használ jó állapotú, "családi autó" nőnek fiatalos 32 éves értelmiségi anyukának?
Megbízható rendszeres karbantartás mellett! Mi (k) legjobb választás és te mit választanál és miért? Középkategóriás megbízható kombi, automataváltós,5 éves használ jó állapotú, "családi autó" nőnek fiatalos 32 éves értelmiségi anyukának, két kamasz gyerek mellé (lány, fiú a srác már anyós üléses), kombi vagy egyterű? Mennyiért lehet jót kapni?
Nem értek hozzá, és itt is megkérdezem.
Német vagy japán, koreai? Casco díj, japán magas alkatrész ár. Egy dolog nem érdekes az érték tartás, melós autó lenne utána nekem 4-5 év használat után.
pedig az említett 220 ezer után minden bizonnyal szét fog esni a kettőstömegű lendkerék azon az autón is az elkövetkező 30 ezer alatt/után, és akkor jöhet a mélyen zsebbenyúlás...
Mercedes C-osztály T-modell (kombi), Awensis/Accord/Mazda 6.
A Mercikből könnyebb lesz automatát találni.
Köszönöm a sok hasznos információt.
Amúgy másnál - testvér kolléga meg lesz a haszna, bár ő csak szerel.
Én találtam egy nagyon megkímélt hétvégi autót, garázsban tartott, alig használt, de karban tartott E mercit, meggyborsóban. Automataváltós és bőrös.
meggy-bordóban*
ez lesz a második a W210 például kerültem mint a tűzet, annyi hibája volt mint a Vito-nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!