Nem baj, ha úgy akarok Volkswagen Bogarat (régit), hogy nem értek a szereléshez semennyire?
Úgy értem, ilyen motorszerelésekhez, ilyen-olyan motorbütyköléshez semmit sem értek.
A bogár az álomautóm, nem érdekel, hogy nem kényelmes a vezetése.
De baj az, ha nem értek a szereléshez? Mert valaki azt mondja, ha jól karbantartottat veszek (az is kb 500-600ezer) , akkor ritkán romlik el.
Jó van 1 millióért is, az se lehet rossz.
Csak azért kérdezem, mert szomszéd se ért hozzá, mégis egy tragacs kispolszkija van, és még egyszer sem romlott el és hagyta cserben. (mesélte)
Pl ezek szépek :
Mit kell tudni róla?
Elavult, pazarló, kényelmetlen konstrukció.
Amúgy nem baj, ha nem értesz a motorokhoz, van sok autószerelő, majd elviszed hozzájuk. Csak akkor az többe fog kerülni, mert ingyen nem csinálják meg.
Nem baj, ha tudsz olyan szerelőt találni, aki foglalkozik még ilyen régebbi gépekkel is.
Engem pl sok szervizből a Ladámmal is elhajtanak, hogy már nem foglalkoznak vele.
Utolsó, egy rossz szót nem szóltam azért, mert ilyen kocsit akar venni a Kérdező. Egyszerűen tényeket soroltam fel válaszul a "mit lehet tudni a bogárról" kérdésre.
Engen hidegen hagy, hogy kinek mi az álomautója, véleményt kérdeztek, én meg elmondtam. Ha a Kérdező és Te is boldog vagy a Bogárral, oké, semmi problémám nincsen vele.
Értem. :)
Egyébként tényleg van olyan szerviz, ahol meg se próbálják nézni, hanem elhajtanak máshova?
Nehéz hozzá alkatrészt találni?
a bogár úgy tudom, hogy tipikusan olyan autó, hogyha jó állapotban van, akkor bele a benzin aztán GO
nincs is ami nagyon elromoljon rajta, mivel nem bonyolult, és kevés alkatrészből áll össze
én imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!