Miért nem gyártanak már automata és easytronic váltós Opel Corsa-t?
Figyelt kérdés
Easytronic váltós a mostani Corsam és nagyon szeretem. D Corsat szerettem volna rendelni és mondták, hogy már nem gyártanak csak manual váltóval. Miért lehet ez?2014. ápr. 8. 11:26
1/5 anonim válasza:
Gyártanak D Corsát automata váltóval, csak itthon nem forgalmazzák. A D-széria frissítés előtt áll, talán majd az új modellekkel jön automata váltó is.
3/5 anonim válasza:
Ha olyan autó kell, akkor is behozza az ügynök, ha itt nem forgalmazzák hivatalosan. neki az is bevétel, csak több munkával jár.
menj másik ügynökhöz, ugyanis gyártanak aut váltóst, csak ide nem hozzák a gyér érdeklődés miatt.
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs bajom a manuális váltóval, de ha van automata akkor miért váltogassak?!
2014. ápr. 11. 21:47
5/5 anonim válasza:
Nekem semmi pénzért nem kéne automata váltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!