Egy tökéletesen működő benzines autómból, ma délután indítózás után dízel autóvá változott?
Csörgő hang jelent meg a motortérből. nem hátulról. Először azt hittem, hogy a kipufogó leszakadt. Az még megvan szerencsére.
2001-es 1.3 Swift-ről beszélünk.
Kérem segítsetek, mi lehet a hiba. Motor olajnak nem tudom köze van e hozzá, de régen volt cserélve nagyon.
Igazából nem lett cserélve benne semmi, csak a szelepeken állítottak. Addig jó is volt, meg 3 napig, de tegnap este ugyan ez jött elő.
Már szóltam nekik, holnap mehetek 1-re ! nagy zsúr lesz!
"Megjöttem a szervizből, dugattyú, és a szelep vált le, "
Ezt írtad :"Szelep lejött, a dugattyú meg megrepedt."
Most akkor ezt egy szelepállítással orvosolták????? Nem cseréltek dugót és szelepet? Valami nem gömbölyű!
szerelőm a szelepeket állította. Azt mondta a szerelés elején, hogy vagy a szelep, vagy a dugattyú szarkaszik.
Megcsinálta a szelepet és boldogok voltunk. Ezért gondolom hogy a dugattyúkkal van gond!
Ez kamu. A repedt dugattyút cserélni szokták.
Nem mondasz igazat!
Bár kamu lenne, sajnos nem!
Én fogalmaztam rosszul. A szerelő így mondta, hogy vagy megrepedt a dugattyú vagy a szeleppel van gond. És ekkor állította a szelepeket.
Elnézést kérek!
Köszönöm mindenkinek aki írt! Holnap viszem egyre, kíváncsi leszek, feltétlen írok ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!