Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A JTD motork mennyire megbihat...

A JTD motork mennyire megbihatóak, mennyire drága a fenntartásuk mint pl egy benzines motoré?

Figyelt kérdés

Alfa Romeo 147 1.9 JTDI

elképzelhető hogy 100km-en ha nincs hajszolva tényleg csak 7 litert eszik?

2014. ápr. 1. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
az egyik legmegbízhatobb common rail, és még a 6 liter is bőven reális
2014. ápr. 1. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megbizható és tényleg elmegy 6liter alatt.De Ugyan azok a hibák kijöhetnek rajta mint a többi dieselen.Porlasztó,lendkerék,szivattyú,turbó.
2014. ápr. 1. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
14%

Én csak anyit mondok hogy olasz motor

megbízhatatlan

2014. ápr. 3. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
mindenki ezzel jön hogy az olasz motor megbízhatatlan! Miért lenne az? Ott sem hülyék a mérnökök hogy egy 6-7-8-9 milliós autóba egy "szar" motort beleraknak. Természetesen minden autónak vannak hiábai legyen az olasz, német, francia vagy bármilyen, de nem lehet általánosítani. Egyik ember kinyirja az Alfa 147-et idő előtt és azt mondja rá hogy milyen szar, a másik ember pedig aki kicsit ügyel rá, hosszú ideig eljárkál vele. Én pl. egy Fiat Doblo-val járok nap mint nap, 1.9 JTD-s motor, 9 éve vette a cég, 516 411 km van benne és a mai napig elindulok vele 800-1000 km-es útra amit egy nap alatt teszek meg és soha nem hagyott cserben, munkatársamnak 3 éve új autót adtak mert tönkre verte a Fiat-ot és már nem érte meg javítani.
2014. ápr. 14. 17:46
 5/6 anonim válasza:
86%
Nekem egy Gt van 1,9 JTD 300e km van benne és olajat nem eszi, hibátlanul szépen megy. Évente megyek 40-50e km-t és eddig még soha nem volt a motorral egyetlen hiba sem. Ez az "olasz dízelt ne" meg vagy 20 éves történet, azóta fejlődtek valamit ;) ...
2014. ápr. 26. 23:58
 6/6 anonim válasza:
Annyi még, hogy nekem 5,4 a fogyasztás vegyesben. Pályán 130-140 városban pedig 50-60. A megtett út nagy része pálya...
2014. ápr. 27. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!