Mi értelme van a kereszteződésben a tele zöld jelzésnek?
Szerintem az az értelme hogy hamarabb lesz újra zöld az adott irányból.
Mert általában úgy szokott lenni hogy: előre, jobbra lesz zöld szemben lévő oldallal együtt. majd jönnek ezután a balosak külön. Majd ez újra megismétlődik a kereszt irányban.
A telezöldnél ugye van az embernek zöldje majd a keresztirányúaknak, és utána megint "mi" következünk
tehát ahol kisebb a forgalom de elkél a lámpa ott szerintem teljesen jó
"Elvileg az nem lenne baleset veszélyes ha mindenkinek egyszere van zöld lámpája?"
Nem! Amennyiben ismeri a közlekedési rendszabályokat.
Hungária körúton is vannak ilyen kereszteződések, méghozzá a Stadionok közelében.
Ami baromi forgalmas.
Én is elég veszélyesnek tartom az ilyeneket. Nagyon-nagyon gyakori ezekben a baleset. Tegnap is pl. volt egy a Miskolci úton és az Üllőin is.
Viszont mindkét helyen egy idióta okozta. A Miskolcin figyelmetlen volt, aztán leszerelte a rendszámtáblát és elment egy taxival. Miután összeütköztek egy autóval. Üllőin pedig egy Mercedes ment baromi gyorsan.
Szóval ezekkel a kereszteződéssel annak van gondja aki nem tud közlekedni. Az meg is érdemli, hogy balesetek legyen. Az a gond csupán mikor emiatt a normálisan közlekedni tudó szívja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!