Szerintetek 15 évesen megkérhetném apámat hogy vezetni tanuljak?
Azt mondta még tavaly ha tavasz lesz és jó idő akkor majd lemegyünk a mezőre és ott megtanítalak vezetni.
Azóta semmi. Én még életemben nem nyomtam gázpedált, nem váltottam, nem kormányoztam apám ölében de még csak a motort se indíthattam be. Pedig tudja hogy nagyon érdeklődöm a kocsik iránt.
Nem vagyok az a nyavalygós típus aki addig könyörög míg meg nem kapja amit akar (ha jól tudom) ezért szerintetek nem venné rossz néven hogyha megkérném hogy tanítson meg vezetni?
Utolsó hát én fiú vagyok úgyhogy ilyen szóba se jöhet.
A felelősséggel tisztában vagyok, tudom hogy nem csak menni kell mint az állat. azért akarnék kocsit vezetni mert engemet nagyon érdekel ez a téma (nem pedig azért mert milyen menő hogy 14-15 évesen már egyedül vezet).
Természetesen csak úgy jöhet szóba a vezetés szerintem ha apám ott van mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!