Nagymotor jogosítvány köbcenti-re vagy kw-ra nézik?
Figyelt kérdés
Nagymotor jogsit akarok le tenni pár hónap múlva csak neten ahol találtam hogy mi milyen ott nem találtam semmi olyan hogy hány köbcentis motorra hanem csak kw-ok voltak írva... eddig úgy tudtam köbcenti számított de mivel nagy motorra akarom le tenni a jogsit így akár még az is lehet hogy mondjuk 1100 köbcentis motort veszek majd jogsi után... most akkor 1100köbcenti hány kw ? vagy ha neki állok a jogsinak úgy mondjam hogy a legnagyobb motor jogsit akarom letenni ? 26F2014. ápr. 5. 07:54
1/3 anonim válasza:
Ccm-ra csak az smkp és az A1 jogosítványt mérik, minden más KW-ban mérendő.
Ha nem tudod a hengerűrtartalom és a teljesítmény közötti különbséget akkor viszont javaslom hanyagold a motorozást és látogass vissza az általános iskolai matematika és fizika órákra egy pár napig... Annyit segítek, hogy a "köbcenti" nem váltható át KW-ra.
A legnagyobb motoros jogsi pedig az A korlátlan kategória.
2/3 anonim válasza:
Megjegyzés az elsőhöz:
A1-nél 125 ccm ÉS 11 kW a korlátozás.
3/3 anonim válasza:
Igen, együtt. Tehát akkor sem vezetheti, ha 130 cc és akkor sem, ha csak 125 de több, mint 11 kw.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!