Nektek is ilyen volt? Még nem motoroztam előtte, és kipróbáltam egy 125-ös krosszt. Utána több percig még remegett a kezem. Másnak is ennyire jön az adrenalin?
Egy kis olvasnivaló [link]
egy nagyon jó videó [link]
Még egy nagyon jó videó [link]
És egy kis agytágítás :) [link]
Nos ha ezekbe belemerülsz,rá fogsz jönni hogy vannak nagyon hasznos tanácsok benne.Én nem tagadom igazán motorozni akkor tanultam meg mikor egy megszokott csapatós bandával elmentem :) Tapasztaltabbak mögött sokat lehet tanulni csak vigyázni kell hogy ki ne ess valamelyik kanyarban,mert többen is estek már hogy mentek a másik után aztán az már nem volt elég a merészség a komolyabb döntéshez.Ami még nagyon lényeg:Sokat számít a védőfelszerelés.Én az utcán estem el és emiatt műtötték a térdem,gondolj bele ha ezt motorról teszem,lehet akkor szilánkos és ripitya.Tapasztalatból írom hogy a térdvédő és a könyökvédő nagyon sokat számít amikor kicsúszol.
Jó motorozást! És ha nincs meg a jogsid akkor érdemes megcsinálni!
Nem használok facebookot, de itt tudunk beszélni.
Utolsó, jogsit akarok majd, de inkább nagymotorra.
Pár hónap múlva el is kezdem majd.
Egyébként ahol motorozok ott tényleg nem jár senki, szóval nem veszélyeztetek senkit. Megnézem a linkeket, köszi:)
24-esnek
picit XD amikor csináltam a jogsit és kimentünk a városból a 90-ven km/h helyett 120km/h-ig sikerült felgyorsítani XDXD utána szólt tiszta nyugodtan az oktatóm és most nem irónikus vagyok(aki rendőr)hogy fiúk ti mennyivel mentek XD áá 90-el XD jó is volt az első nagymotor amit vezettem sose felejtem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!