Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek is ilyen volt? Még nem...

Nektek is ilyen volt? Még nem motoroztam előtte, és kipróbáltam egy 125-ös krosszt. Utána több percig még remegett a kezem. Másnak is ennyire jön az adrenalin?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 21:08
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Simsonnal is volt már olyan hogy belecsúsztam egy keréknyomba :D Az is eléggé gáz tud lenni. Szerencsére nem estem el, de azért közel volt:) Óvatosan megyek egyébként, mindig csak ott húzom neki ahol már jártam előtte, és tudom hogy jó az út. Mindig megyek egy lassú próbakört mielőtt kipróbálom rendesen. Szinte naponta változik az út a traktorok miatt:)
2014. ápr. 4. 21:53
 12/29 anonim ***** válasza:

Poooontosan így szoktam én is.

Előtte "feltérképezem" a területet :D

2014. ápr. 4. 21:57
 13/29 A kérdező kommentje:

Te mennyi idős vagy?

Sokat motoroztál már?

Egyébként az a szerencsém hogy neten sok videót láttam amiben esnek, és emiatt óvatos vagyok. Minden kezdővel meg kéne nézetni párat :D

2014. ápr. 4. 21:59
 14/29 anonim ***** válasza:
a motorozás már csak ilyen,és ha még ki is tudtad volna hozni belőle a 100%, de egy 40le 100kg motor még a "tapasztaltabb" motorosokat is meg tudja lepni
2014. ápr. 4. 22:04
 15/29 anonim ***** válasza:

jaja, sok ilyesmi videót néztem én is, addig mertem húzni neki még kanyarban is :D

19 vagyok, simsonozok (khm jogsi? ugyan) kb 4-5 éve és néah néha 125 :D

2014. ápr. 4. 22:53
 16/29 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy kanyarban nem szabad nagyon gyorsítani, és lassítani se. Az a legjobb ha ugyanazzal a sebességgel mész benne végig. Nekem sincs jogsim, de nem is merek vele annyira menni. Inkább csak jól eldugott helyeken. Én 22 vagyok. Nekem is van simsonom:D
2014. ápr. 4. 23:02
 17/29 anonim ***** válasza:

(Y) :D

Ha gondolod üzibe küldd el a fészed felveszlek azt beszélünk :D

2014. ápr. 4. 23:10
 18/29 anonim ***** válasza:
Ez az NSR-es videó nagyon maszek. 7.2mp-et ír, közbe jó az legalább 10nek...
2014. ápr. 4. 23:36
 19/29 anonim ***** válasza:

Én mikor elsőre egy 600-as kawára ültem fel akkor nem remegett a kezem.De k****va jó volt!!!!!!! :)

De Én kicsivel is ugyanúgy élvezem mint a nagyobbakkal ,csak nagyobbnál már luxus az a pár paci benne :)

2014. ápr. 5. 05:09
 20/29 anonim ***** válasza:

Szerintem is simson is kuuuurvajó élményt tud adni, de egy nagyobb...

Jól kitalálták ezeket a motorokat. :)

2014. ápr. 5. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!