Van egy kis gondom az autóval ma kipróbáltam mennyit megy és nehezen de eléri a 100Km/h sebességet ez mitől lehet hogy nem megy többet talán már elvan kopva motor?
nincs semmi baja, a kispolszkinal ez csucs, ja h ez 1, s500 akkor veres a torka...
rem erted a celzast...
Milyen autó, milyen évjárat és mennyien ültetek benne, mennyi cuccal?
Ha valami kis autó, kis motorral, fullra telepakolva, emelkedőn felfelé nem kell csodálkozni, hogy nem megy ennél gyorsabban.
Kolléganőm 1.0-s 2005-2006 körüli Micrája sem nagyon megy ennél gyorsabban, pedig nincs elhanyagolva és műszakilag rendben van a gép.
Jaaaaa???!
A kis 800 köbcentis 21 éves Marutitól, szerintem teljesen korrekt ez a 100-as tempó. Ennél többet ne várj tőle, ennyit tud. Ez nem kifejezetten autópályára tervezett autó.
Azon akkor ne nagyon csodálkozz. Annak idején (még új korukban) azt hiszem a gyár által megadott végsebesség 130 körül volt. Nem kell hozzá sok agy, hogy belássuk, ez az adat kicsit túlzó volt felfelé. Mondjuk azt a reális valahol 120 környékén lehetett. Újonnan. Azóta eltelt 20 év, ez bizony meglátszik a kocsin. Az az eredeti 35 ló már nemigen van meg a motorháztető alatt, talán 30 még akad.
Én azt javaslom, ne erőltesd szegényt, elég lesz neki a kényelmes 80-85-ös tempó is, hidd el, a kocsi is jobban fogja viselni, te is nyugodtabb leszel, és még a fogyasztásod is jó lesz. Mondom mindezt úgy, hogy hasonló cipőben járok, a 45LE-s Polo-mmal. Kényelmes, nyugodt 80-90-es kocsikázás, és nincs gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!