Csak annyi hogy a 4. felesleges. 4.-be már nem húz.DSőt volt akinél lomhább is ha felvállt addig.
2014. ápr. 2. 23:53
13/28 anonim válasza:
Inkább robogó, kevesebb gond ha az ember olyat vesz, ráadásul hasznosabb is, ha épp nem hülyülésről van szó, akkor legalább ezt-azt el lehet vele vinni, tankolni is egyszerűbb, nem kell az olajat öntögetni minden tankolásnál... Arról meg hogy nem tanulni meg rajta szerelni... ezt máshonnan is meg lehet, arról nem beszélve, hogy kétlem, hogy egy Simsonon szerzett tapasztalattal az ember bátran szétdönthetne úgy bármi komolyabb gépet, hogy utána össze is rakja.
2014. ápr. 3. 02:41
14/28 anonim válasza:
Simsonnak legalább motor formája van és váltós.
Sr is egész jó de ha azt tunningolod vagy ilyesmi akkor egy megbízhatatlan dög lesz.
Én nem tagadom robogóval kezdtem (bws),így utólag visszanézve azért bánom hogy nem valami simsont vettem!Igaz a simsonokat néha rendbe kell rakni,de könnyű hozzá mindent találni és ha egyszer jól rendbe rakod utána nincs vele sok dolog csak tankolni és a kötelező alkatrészeket időben cserélni.Ugyan így karban kell tartani az sr-eket is...Szóval mindkettő pénzbe kerül,viszont talán az sr-ekből könnyebben kilehet hozni több km-tert anélkül hogy nagyon belenyúlnál.
2014. ápr. 3. 08:08
15/28 anonim válasza:
Smith27
Akkor lehet lomhább ha utolagos a 4. sebesség. De azt arra használják hogy hosszabb távokon kevésbé pörögjön a moci.
De ha gyári 4 sebis akkor a végáttétel pont ugyanannyi mint a 3 sebisnél.
2014. ápr. 3. 11:29
16/28 anonim válasza:
"Arról meg hogy nem tanulni meg rajta szerelni... ezt máshonnan is meg lehet, arról nem beszélve, hogy kétlem, hogy egy Simsonon szerzett tapasztalattal az ember bátran szétdönthetne úgy bármi komolyabb gépet, hogy utána össze is rakja." De ha ezt a motort kitapasztalja minden téren akkor meg is fogja tanulni javítani.Lehet olyan gondja amit ingyen otthon ki bír javítani.Ez már szerintem előny,főleg ha hosszú távra tervez a motorral és nem csak egy "apu vett egy nyári motort nekem"kategógia. Zeger hozzá szólónak meg annyit hogy a srác falun lakik tehát előnyösebb a 3sebesség ha földúton vagy terepen túrázik.Nem úgy akartam kifejezni hogy a 4 sebesség rossz,de csak országútra való végülis.
2014. ápr. 3. 14:49
17/28 A kérdező kommentje:
APRILIA SR 50 szerintem...
2014. ápr. 3. 15:05
18/28 anonim válasza:
"tehát előnyösebb a 3sebesség ha földúton vagy terepen túrázik.Nem úgy akartam kifejezni hogy a 4 sebesség rossz,de csak országútra való végülis."
A gyári enduró simson is 4 sebességes :D
2014. ápr. 3. 15:30
19/28 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek az Aprilia sr 50 karbis motorról ? megbízható?
2014. ápr. 3. 15:49
20/28 anonim válasza:
Dugd fel akkor az enduródat.Az S51-ben nem csak enduró van te agyatlan.Endúróba értelmes dolgok Suzuki DRZ 400-as tól kezdődnek.A Simson vidékre való nem országútra. A kérdezőnek meg ajánlom ezt pl: [link] kérd meg 35-ért.Max 40-ért oda fogja adni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!