Simson vagy Robogó? (nem a szokványos sablon kérdés)
Figyelt kérdés
Leginkább robogót szeretnék,mert egy kisvárosban lakom,és gyakran kéne boltba is járni,valamint szeretnék hétvégente elmenni vele a barátnőmhöz egy 9 km-el távolabb eső faluba.Egy kicsi,praktikus kis Jog,Dio,Sepia lenne a választásom,mert a keretem,az 80 ezer forint.Olyan jó lenne ilyen kistestű motorral ebben a viszonylag forgalmas városban (én nem szeretnék annyira váltogatni).Viszont egy nagy negatívum,hogy fogalmam sincs a robogó működésével kapcsolatban,és apámnak sem,aki egyébként simsonhoz ért.A legnagyobb félelmem,ha valami drága automatika megy benne tönkre,akkor rá megy a gatyám is,de a simson olscón javítható,akár házilag is.Simsonnal viszont a pakolhatóság az,ami jelen esetben negatívum,valamint ha már motorom lenne,akkor nem egy rozsdakupaccal szeretnék járni,a festés meg simsonra +30 körül lenne :S mit ajánlotok,és miért? előre is köszi a választ :)2014. febr. 1. 15:18
1/4 A kérdező kommentje:
mellesleg simsonból csak a star tetszik leginkább :)
2014. febr. 1. 15:19
2/4 anonim válasza:
Lehet venni olyan simsont is amit nem kell festeni és a simsont egyszerűbb szerelni és élvezetesebb vezetni .
3/4 A kérdező kommentje:
igazad van,jó is lenne egy gyönyörű star :) vagy egy sr50? o.O mert tulajdonképpen akár egy tálca sör szállítása lett volna az egyik fő szempont :D ami ugye robeszoknál a lábtartó rész erre van kifejlesztve :DD
2014. febr. 1. 15:32
4/4 anonim válasza:
Sr 50 szerintem. Apád meg tudja csinálni és tudod vinni a sört. 2 in 1 :D de én simsonnal vittem pl vödrös festéket. minden megoldható :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!