Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja a robogómnak?...

Mi lehet a baja a robogómnak? (Yamaha Aerox)

Figyelt kérdés

Van egy 2 ütemű 2006-os yamaha aeroxom, a gondom az vele, hogy a napokban nem akart önindítóval indulni, nem is volt vele semmi gond, berúgtam.. ment szépen. Aztán egyre csak romlott a helyzet.. haza hoztam, és az indexem már nem villogott, csak felvillant és világított halványan, folyamatosan. Lekötöttem aksiról, hogy megnézzem az aksival van-e gond, de sajnos nem. Így sem volt jó a dudám, indexek és a lámpa is csak halvány volt, még bő gázadáskor is. A következő fokozat az lett, hogy már akksi nélkül el sem indul, hiába rúgom(akksival elindul, de elektronika úgyis rossz). Több fórumot átolvastam és arra jutottam, hogy nagy valószínűséggel feszültségszabályozó lehet rajta rossz, ma kicseréltem, de a probléma maradt ugyanúgy. Mi lehet vele a gond?

Köszönöm előre is segítségeiteket, tanácsaitokat.

2014. ápr. 2. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Valami test probléma lehet, kontaktos. Nézd meg az aksi negatív pólusához tartozó vezeték másik felét.
2014. ápr. 2. 19:36
 2/17 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszodat, meg is néztem. kisípolva jót mutatott, a biztonság kedvéért lefújtam kontakt spray-vel, nem segített a dolog.
2014. ápr. 2. 20:13
 3/17 anonim ***** válasza:
nincs töltés, mérj feszültséget közvetlenül a tekercsről
2014. ápr. 3. 00:23
 4/17 kata kata ***** válasza:
Nincs töltésed!
2014. ápr. 3. 05:35
 5/17 A kérdező kommentje:
Milyen állapotban mérjék ? Elég csak simán gyújtáskor? És mennyit kellene mérjek, helyes működés esetén ?
2014. ápr. 3. 16:02
 6/17 A kérdező kommentje:
Ehhez lendkerék leszedő nélkül hozzá lehet férni valahogy?
2014. ápr. 3. 16:55
 7/17 kata kata ***** válasza:
Be kellene indítani!Ha le van merülve tedd fel tölteni az aksit.Indítsad be majd ha ketyeg az egyik sarút vedd le.Ha leáll akkor biztos,hogy nincs töltésed.
2014. ápr. 3. 18:18
 8/17 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy ma már aksival se indult be -.-
2014. ápr. 3. 20:14
 9/17 anonim ***** válasza:
nincs szikra?
2014. ápr. 4. 00:07
 10/17 kata kata ***** válasza:
A blokkból kijövő kábelköteget az első csatlakozónál széthúzod,ott tudsz mérni.Hogy mit és mennyit kell azt nem tudom,mint ahogy azt sem ,hogy a feszszabályzó bele van e építve vagy külön van elhelyezve.
2014. ápr. 4. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!