Felelőtlenség lenne elindulni egy ilyen útra?
80 km-ről van szó.(csak oda 80, de 5-6 órát ott leszek, tehát pihenni is fogok) 5 hónapja van meg a jogsim, hétvégente 40-50 km-ert szoktam menni (pénteken is, szombaton, meg vasárnap) Aki eddig ült mellettem, azt mondja, hogy megbízható vagyok, nem az a fajta, aki 150-el megy. Eddig 60 km volt a max, amit egyben levezettem.Mivel ez egy ismeretlen út, amire gps-el mennék, megállnék kétszer, egyszer tankolni, egyszer meg pihenni, tehát 3 egyenlő részre osztanám az utat.Nem autópályáról van szó, hanem kisebb mellékútról.
Valóban felelőtlenség lenne? (20 éves vagyok)
Minket is bevitt a GPS az egyirányú utcára Szemből, szerencsére rendőr is volt :D
Alig tudtuk kimagyarázni hogy a GPS vitt be....
Végül elengedtek :)
szerintem abszolut nem felelotlenseg, sot...
En eleve megsem allnek 3x de meg egyszer sem.
Amikor elindulsz allj meg tankolni es ennyi.
Ha normalisan mesz ott vagy 50 perc alatt, nem tartom jo otletnek a megallasokat, igaz ki hogy van osszerakva...
Nekem 20 eves Belgiumba kellett kivezetnem, 1500 km volt oda es egyszer alltam meg tankolni ejfelkor indultam pestrol es delutan 4re voltam ott...
Szoval a lenyeg: szerintem nagyon raparazol erre az egeszre, majd idovel ez javulni fog ne aggodj..
kedves kerdezo
ezt nehany informaciot nem osztottad meg velunk a kerdesben...
igy mar erheto hogy miert is allsz meg annyiszor, viszont innentol kezdve mar neharagudj, de nagyon nem tartom jo otletnek hogy te vezes barmilyen jarmuvet...
nem tudom nalad hogy mukodik ez a cukor dolog, mennyire ingadozik es mennyire tudod kontrol alatt tartani.
De tenyleg nem jo otlet hogy vezess mert ha valami hirtelen igadozas van nalad es beajulsz akkor tenyleg csinalhatsz egy komoly balesetet...
Igy vegere bocs hogy igy irtam le, de igy gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!