Eizo14 kérdése:
Daihatsu Charade 1. 0 TD autót szeretnék venni, érdemes azzal elindulni angliába? Mennyit fogyaszthat?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 00:02
1/10 anonim válasza:
1.0-ból ítélve ha nem nyomod neki nagyon, akkor keveset eszik(4-5 l max), de az optimális fordulatszám felett exponenciálisan kezd majd el növekedni az étvágya.
Az, hogy érdemes-e elindulni az állapotától függ. Ha jól felkészíted az útra, nem lesz gond.
2/10 A kérdező kommentje:
Olyan 110-120-as tempóra gondoltam .
2014. febr. 9. 00:08
3/10 anonim válasza:
Kínálat akad belőle, de nem is tudom melyik az utolsó kiadás, 20 év alatti nem hiszem hogy van. Nekem volt régebben hozzá szerencsém hogy kipróbálhassam turbó nélkül (meg volt halva a turbója, ennek már 15 éve). Ahhoz képest jól ment hogy 1 literes diesel amíg nem volt egy kis emelkedő, ott teljesen vége lett. Előzés meg sem fordult a fejemben, ha kikerülni kell egy traktort az más kérdés. Én már akkor sem indultam volna el vele angliába de most sem.
4/10 anonim válasza:
Ja 0:15 A fogyasztás 4-5 liter volt, de tudok tippet más autóra ami tud ilyesmi értéket produkálni.
5/10 A kérdező kommentje:
Melyik autóra gondolsz ?
2014. febr. 9. 00:20
6/10 anonim válasza:
A cdti, tdci motorosok, Opel Corsa diesel, Ford Fiesta, Suzuki is Opel motorral van a diesel, stb.
7/10 A kérdező kommentje:
Háát még maximum fateromnak van egy 1.7-es sima diesel opel astra-ja azzal érdemesebb elindulni ?
2014. febr. 9. 00:27
8/10 anonim válasza:
olyannal indulj ami nem rohad le,mert kint a mentés javítás egy vagyon és ezt nézve tök mindegy mit fogyaszt
köss rá az autóklubnál ilyenre biztosítást
9/10 anonim válasza:
Nem jobb busszal vagy fapados repülővel menni, mint egy fapados kocsival? :)
10/10 anonim válasza:
Állapotfüggő.
Én a 30 éves millió felett futott Mercedesemmel bármikor el mernék indulni, mert tudom, hogy nemcsak elvisz, de vissza is hoz. Igaz, nekem 7 körül enne, nem 4-5-öt, de kényelmesen hajóznék, epedás fotelben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!