Autóvásárlás előtt állunk, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
3 autómárkát néztünk ki, Opel Astra H, Volkswagen Golf 5, Volkswagen Plus, Mazda 3... mindegyik legyen 2005-ös gyártmányú és 1.6-os motorral felszerelt, max 100 lóerővel. Ki melyik mellett döntene, is miért? Érvek és ellenérveket kérnék, köszönöm a segítséget.2014. ápr. 1. 11:43
1/5 A kérdező kommentje:
Benzinest szeretnék, a diesel kilőve, mert nem fut csak max éves szinten 20.000 Km-t az autó.
2014. ápr. 1. 11:44
2/5 anonim válasza:
Golf 5-öt, vagy Mazda 3-at vennék. Benzinesben ezeket gazdaságosan viszi az 1.6 benzines motor. A VW Plus úgy tudom kicsit nehezebb, mint a Golf. Az Astra H meg nem túl jó széria, inkább akkor már J, de az meg nehéz.
3/5 A kérdező kommentje:
Mazda 3-ról úgy hallottam, hogy sokszor csak eredeti alkatrészt lehet vásárolni bele, és mondjuk ha motor résznél tapasztalható meghibásodás, akkor súlyos pénzek. De ez vonatkozik a többi alkatrészre is, nem csak a motor. "erről híres" így mondták nekem.
2014. ápr. 1. 11:53
4/5 A kérdező kommentje:
Opel Astra H, nál pedig sok az elektromos hiba, valóban így van?
2014. ápr. 1. 11:54
5/5 A kérdező kommentje:
PLS valaki hozzáértő, fontos a kérdés :) Köszönöm!
2014. ápr. 1. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!