Melyik nagyterű autó fogyaszt keveset?
Figyelt kérdés
Nekem a Wagon R 1.3-as benzines tetszene (árúszállításra kellene),de azt olvastam,hogy sokat fogyaszt és rossz az úttartása.Szóval valami olyan tipp kellene,ami árban ,tudásra és csomagtérre is hasonló kategória és kevesebbet fogyaszt.2009. dec. 18. 10:34
1/6 anonim válasza:
hát wagon r+-t nevegyél az nem áruszállítóautó:
1: benzines
2: személyautó..:D
3: szar az úttartása
4: akinek sokat fogyaszt az 1.3-mas motor azt örök biciklizésre kárhoztatnám.
vegyél opel combo pickupot , vagy VW caddy kéne neked..
www.hasznaltauto.hu haszongépjármű rovata segíthet
mit akars szállítani?
2/6 anonim válasza:
Wagon R , mint nagyterű autó??!!
5 karton joghurt megfér benne..
3/6 A kérdező kommentje:
Csak 1-1 napos vásárokba kerámiát.De köszönöm a tippeket.Közben máshol is utána kérdeztem és téves volt az infó,hogy sokat fogyaszt...
2009. dec. 19. 08:53
5/6 anonim válasza:
Arra elég a mérete amire akarod használni.
Megpakolva biztos eszik 5-6 litert százon, de ennél kedvezőbbet nehezen találsz.
Az úttartása tényleg nem kifogástalan, (pattog a merevtengely miatt) dehát nem egy sportkocsi, pláne ha kerámiát fogsz szállítani, nem mész bele olyan szlalommozgásokba, ami bajt okozhat. 100km/h ig nincs gond vele.
Inkább a pattgás
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!Marad a Wagon R :)
2009. dec. 19. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!