16N1 - 6, vagy 16N1 - 8?
adott 2 karburátorház melyből vállaszthatok 1 et.
melyiket érdemesebb választanom? melyik megbízhatóss vagy kevéssbé szokott eldugulni?
mindkettő ránézésre korrekt állapotban van nincsenek megszakadt/elnyalt menetek.
bár az egyikben a suber dugattyúház kicsitt kopott.
köszönöm a válasuokat
Zöldség, kedves első válaszoló.
Az N1-6 az SR4-2/1 Star gyári karburátora, az gyárilag 50-es fúvókával megy.
Az N1-8 az S50-é.
Én nagyon sokat mentem egy N1-11-el 82-es fúvókával, mert a 70/4F azt kért, nem volt gond vele.
Azt válaszd, amelyik kevésbé kopott.
A képen a jobboldaliban a szívató réz csöve nincs benne, az még okozhat bonyodalmat...
Kedves 2.
Volt szerencsém Start csinálni, amit azzal hoztak, hogy nincs benne erő, 50 fölé nem megy, és a legkisebb szembe széltől is visszalassul. 60-as fúvóka volt benne, ezt kicseréltem 70-esre és azóta is használjak, boldogan.
Képzelem milyen jó lehet 50-es fúvókával...
"Képzelem milyen jó lehet 50-es fúvókával.."
Nem jó,egyenesen príma.
A Star Sr-4/2 GYÁRI főfúvókája ugyanis 50-es.
Egy 70-es fúvókától fullad és hörög maximum.
Az általad leírt jelenség akkor lép föl mikor vhol tömítetlenség van és falslevegőt szív a motor,vagy a keverék egy része vhol elillan,megszökik.Ilyenkor valóban soványul a keverék amihez az 50-es GYÁRI fúvóka már kevés.A legegyszerűbb "gyógymód" persze a tegyünk bele nagyobbat oszt jónapot.Egy kifogástalan állapotú és tömítettségű motor GYÁRI légszűrőházzal tökéletesn működik az 50-es fúvókával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!