Simson S51, lehet hogy vizet/párát kaphatott?
Üdv!
Ugye még pénteken mikor leesett a nagy hó errefelé/pestmegye, kerülgettem a simóval a nagy hóba, itt az udvarban :)
jól megnt,pörgött is indult is szépen...
A hó felért a karbiig,hengerig, nos és másnap már nemakart indulni, nehezen néha bepöffen de leáll... próbáltam másik gyertyát is, nemjó!
Lehetséges hogy víz/pára került a karbiba vagy a forgattyúsházba???
Nos ha bepárásodik a gyertya akkor a gyertyapipa is nedves.
Nos tanulópénzt megfizetted ,a mocit mindig gondosan tedd el vagy takard le stb stb....
Lehet hogy lepárásodott a karbid,,,a fene se tudja....
Én anno SR50-el jártam úgy télen,hogy nem indult be,szétszedtem mindent,lendkerék le,karbi,gyertya,megszakító,kondi,minden ok benzin,szikra van.
Aztén levettem a kipufogót,pöcc-röff.Szédszedtem,és egy kb. 20 centis jégdarab volt benne :) Megfagyott a kondenzvíz,és ettől teljesen eldugult..
Gyújtótrafó az már alapból az oldaldeknibe van szerelve, szal őt nem érte víz, szikra van stabilan! :)
Ma bepöffent, de megint csak durrog mint ha utógyújtás lenne.
Holnap megnézem a lednkerék éket hogy nem e elnyírta.
Jó szikra van, a gyújtás részét teljesen külön leteszteltem, tökéletes...
olyan mintha a hengerfejnél fújna egy kicsit... ez előidézhet ilyen problémát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!