Mit ajánlotok hobbi motorozásra?
Figyelt kérdés
Főleg erdőbe néha pályára. Enduróban gondolkodtam de ahogy olvastam néhányan azt mondják,hogy a cross motorral élvezetesebb,tudom mit takar a cross motor fogalma tisztába vagyok a szervizelésével,de mivel úgyse lenne annyira meghajtva mint teszem fel egy versenyen akkor is nagyon sokba lenne a szervizelése,mármint ugyanannyi időközönként olaj és dugó csere mintha versenyeznék?2014. márc. 28. 20:29
1/2 anonim válasza:
A versenyen hamarabb besül a dugattyú, hobbin szintén elég rövid élettartamú, hisz pörgetni kell hogy menjen.
De fontos hogy mekkora motort akarsz, ha 600-as crosst az elég költséges lehet, viszont egy 250essel vígan lehet baromkodni
Endurot is lehet erdőre való gumival szerelni, de kinek van kedve utcairól, rücskösre cserélgetni. meg fordítva
2/2 A kérdező kommentje:
Én igazából egy 4ütemű 250cc motorra gondoltam.Köszönöm a választ.
2014. márc. 28. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!