Tudnátok mondani hobbi járműveket?
Ha autó kell, akkor Lada.
De ha motor, vagy quad: ennyiből már kilehet fogni olcsóbb endurókat, de kisebb quadokat is.
hobbira mociból inkább ezt ajánlanám nem simsont és hasonló szétpergő társait,ezzel lehet száguldani terepen,farolgatni,10-15méterekt ugrani,stuntriderkedni.
a motorja bőven erős,alacsony fordulattól is meglepően nyomatékos,100km/h-át gyári fogaskerekekkel is meg futja.
tuningolásra is van lehetőség,fogyasztása sem sok.
felnőtteknek van tervezve így kényelemmel sincs gond.
újonnan 500 000ft.
/ a hirdetővel egyeztesd le a köbcentit mert kicsit nem stimmel,160ccm nek kéne lennie,lehet elírta/
ismertető
Szerintem is vagy terepre szánt motor vagy quad, a nulla vezetési tapasztalatod miatt maximum 125 köbcentis motorral.
Az autóról lebeszélnélek, főleg mert az ilyen határban kergetős Ladák tele vannak sérülésekkel, amiket állandóan javítgatni kell (szerelni még csak-csak meg tudnád, de karosszériázni nem hiszem), ha meg papírosat veszel az megdrágítja a dolgot.
Az 50-es motorok vagy quadok között van választék, M-es, B-s vagy legalapabb A1-es jogsival is vezethetők - ugratni vagy arra, hogy nagyobb gázra rendesen keresztbe tegyék a seggüket kicsit gyengék.
A Simson a váza miatt ugrálni alkalmatlan. Ha tényleg terepre akarod vinni, esetleg sárba, arra nem jó (alacsonyan van a blokk, semmi sem védi, az első eldobott blokktéglánál leszakítod a kipufogót).
Szóval vagy valami enduro, vagy quad - szerintem inkább kétkerekű, mert én azt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!