Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lenne egy kérdésem. Van egy...

Lenne egy kérdésem. Van egy simson s51e tipusú motorom. Hoyan lehetne teljesen leegyszerűsíteni az elektronikáját. Többi lent?

Figyelt kérdés
Az indexet már kiszereltem de van benne még egy akkumlátortöltö akkmlátor nélkül hogy szügséges e. Az olvadó biztosíték kell bele? Meg hogy a földelés mindegy hogy hova kerül? És az utolsó hogy le tudnátok e rajzolni az index meg az akkumlátortöltő és a többi nélkül az összekötést? Világítás se kell (első hátsó)

2014. márc. 26. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Na de ennek mi értelme van?

Simson krosszozni nem jó. Világítás nélkül meg ki se mehetsz vele közforgalomtól elzárt magánterületről...

Inkább rakj bele vissza mindent és csináld meg normálisan.

Egyébként meg gúglizol egy kapcsolási rajzot és kihentelsz mindent ami nem kell a gyújtáshoz. Aztán lesz mivel keménykedni amíg nem találkozol egy rendőrrel.

2014. márc. 26. 20:54
 2/10 A kérdező kommentje:
De mi kell a gyujtáshoz?
2014. márc. 26. 21:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Amugy világítást teszek rá csak először annyit akarok hogy szikra legyen!! Ahoz mik lellenek?
2014. márc. 26. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak sejtem, hogy már linkeltem neked korábban egy rajzot, csak épp nem tudtál vele mit kezdeni!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__550..

Ha mégis tévednék, akkor bocs!

A legegyszerűbb elektronikája az N-eseknek volt.

Ennyit kell bekötnöd:

[link]

2014. márc. 26. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Amúgy megvan minden, csak össze kell kötni a megfelelő helyeken:

[link]

Igazából azt se értem, hogy mi a szarért kell szétbarmolni azt ami működik!? Ha kiszedsz 5 méter vezetéket, attól nem fog jobban menni, ettől többet ér ha motorozás előtt elmész szarni és leteszel 2 kg-ot!

2014. márc. 26. 21:20
 6/10 A kérdező kommentje:
De mi a fontos a szikrához? Trafó a tekercsek tirisztoros gyujtás és még?
2014. márc. 26. 21:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Leirom pontosan mit akarok van egy tirisztoros gyujtású simson s51 e motorom és én csak annyit akarok hogy beinduljon semmi más elektronika!!!! Pls?
2014. márc. 26. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor meghagyod a gyújtótekercset a tirisztort meg a trafót és direktbe kötöd a gyújtást magyarul kikötöd a gyújtáskapcsolót. Viszont ha visszaraksz rá mindent ami volt rajta index stb.., akkor van egy elég ritka full felszereltségű nagyon sokat érő simsonod amiből veszel egy S51n vagy b-t amin alapból sem volt semmi fölösleg és marad is pénzed!
2014. márc. 26. 22:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasz végre egy értelmes válasz amiböl még értek is valamit!!
2014. márc. 26. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Hogyan értenél? Nem értesz ebből sem semmit!

Simson gyilkos!

2014. márc. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!