Tankoláskor azt tapasztalom, hogy amikor maximális nyomással töltöm a benzint mindig kipattan a töltőpisztoly a kezemben. Mitől lehet ez?
Bizonyos kúton nálam is volt már ilyen. Én dízelt tankolok.
Szerintem ez inkább kút, töltőpisztoly, üzemanyag nyomás függő mintsem autófüggő. Legalábbis én így vettem észre.
Akkor a kocsival nem stimmel valami.
Néhány kútnál pl annyira érzékeny hogy kannába alig lehet tankolni vele. Van ahol meg csak akkor kapcsol ha már kb éri a csövet a benzin. Ezért kérdeztem ezt.
Meg persze ha nem jól van benne akkor is hamar kattan.
Lehet hogy valamit tettek már vele amit nem kelletett volna. Sok ilyen gyik-es kérdésből még azt is lehetségesnek tartom hogy le akartak belőle szívni, de bele szakították a csövet.
De sok más baja is lehet.
Lámpával néztél már bele a töltőnyílásba?
Le3het jobb lenne szerelőhöz vinni.
Heeegany: Köszönöm a válaszodat. Nem tartom kizártnak a válaszod, de Ausztriából hozták a kocsit , pontosabban Linzből, nem hiszem hogy ebben az esetben pont ott próbálkoznának ilyennel :/ . Csak abban tudok reménykedni hogy nem kell bontani vagy ilyesmi.
9-es válaszoló, tök igazad van :) És egyetértek veled.Csak azt se tudom, hogy a szerelő mit tudna ezzel kezdeni, hogyan tudná megnézni egyáltalán. Ezért fordultam a nagy közönséghez a kérdésemmel :)A másik, hogy azért is foglalkoztat mert kitudja hogy később nem e lesz ez rosszabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!