Proteam kérdése:
Elhagytam a tanksapkámat tankoláskor. Na most a tankfedélel letudom zárni tehát idegen nem tud hozá férni de tanksapka nélkül lehet valami baj? Sok benzin elpárologhat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 19:41
1/5 anonim válasza:
Nyitva semmiképp nem hagynám,és egy éjszaka alatt szerintem kiürülne ,nem beszélve arról hogy be is robbanhat ha adottak a körülmények.
A benzinkutakon lehet kapni tanksapkát kb 1500ft-ért ez egy sima bedugós.vegyél bele mindenféleképpen!
Üdv!
2/5 anonim válasza:
el bizony, elpárologhat, meg gondolj bele, egy 40+ literes nyitott kannával mászkálni, hát nem a legjobb.
Ha leparkolsz az utcán és valaki dohányzik az autó mellett az sem kellemes.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.nem fér hozá senki mert a külsö burkolatot belehet zárni.az a baj most meg kel tenem vele 100 km még ma és most nem birok venni sehol sapkát rá és nem tudom hogy igy nem lesz e baj??
2013. febr. 23. 19:49
4/5 anonim válasza:
Hogy érted hogy nem tudsz rá venni sehol. A benzinkutak non-stop nyitva vannak. Én is elhagytam múltkor az egyik kúton, és később visszamentem érte. Össze szokták szedni a kutasok a sapkákat, és elrakják. Egyébként úgy tudom hogy 500 forint egy univerzális tanksapka.
5/5 Bajer válasza:
Amúgy meg szabálytalan is a tanksapka hiánya. Ne adj' isten felborulnál a kocsiddal és a benzin elkezdene csöpögni a nyílásnál, nagy a robbanásveszély. Láttam egy ruszki videót ahol egy balesetben a lada fel se borult csak többször megpördült, de szar volt a tanksapka és szökőkútként fröccsent ki belőle a benzin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!