Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hová lett az A Vectrámból a...

Hová lett az A Vectrámból a benzin?

Figyelt kérdés

60 literes a tankja, éppen a piros csíknál volt a mutató, és éppen kigyulladt a töltést jelzö lámpa, amikor 35 litert tankoltam rá. A mutató felugrott 45 literre. Mentem vele 18 km-t, és változatlanul 45 litert mutatott. A kocsit leállítottam, majd másnap mikor beindítottam, már alig mutatott többet 30 liternél. Kb. 10 km után már 30 liter alá esett. Másnapra, álló helyében már kb. csak 16 litert mutatott. Ma reggel beindítottuk, és a mutató megint 30 litert mutatott, majd egyszercsak lekúszott 15 literre.

A benzinlopást kizárom, mert kulcsos a tanksapkája.

Az autót nem használta senki sem rajtam kívül.

A benzin nem csöpög. Sem álló helyében, sem menet közben. (Kipróbáltuk, hogy a környéken mentünk pár kört, majd megnéztük azt utat.)

Nincs eröteljes benzin szaga, a motorolajat nem eszi, a motor hibátlanul müködik, nincs lelomolva.

Olyan országban lakunk, ahol éjjelente -10, vagy még hidegebbek is elöfordulnak. Esténként hálózatra csatlakoztattuk, ami üzemi höfokon tartotta a motort. De most már nincs rá lehetöség.

A hideg is betesz neki, de ENNYIRE???

Apukám azt mondta, hogy lehet, hogy csak a tankban lévö mérö romlott el.

Ez egy 95-ös A Vectra CDX 2.0 16V

A válaszokat elöre is köszönöm.

2013. febr. 22. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a mérő romlott el.
2013. febr. 22. 11:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy igazad lesz.
2013. febr. 22. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:

A mérő vacakodik benne 100 százalék

Ha kifojt volna a benzined valahol azt észre vetted volna

Vagy ha valaki nem szívta le a benzined esetleg vannak olyan ügyes tolvajok akik kinyitják könnyedén azt a kis ajtót ami a tanksapkát fedi főleg ha még a jó öreg kulccsal nyitható zár van rajta

2013. febr. 22. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez lemaradt de ha ezeket a tényezőket tényleg ki tudod zárni akkor 100 százalék hogy az üzemanyag mérővel van baj valószínüleg a tankba lévő úszócskával van valami
2013. febr. 22. 12:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Itt áll a kocsi a bejárati ajtónál, Német juhászkutyánk van, aki minden neszre felébred. Biztosan ugatott volna. Idegen lábnyomokat sem láttunk a hóban.
2013. febr. 22. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg a jeladó "hülyéskedik"
2013. febr. 22. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
35%
Fogyasztást úgy tudod leellenőrizni hogy teletankolod lenullázod,teszel be egy 5literes kannába benzint,és mész vele míg ki nem fogy.Vedd ki a szintjelzőt a tankból,mozgasd kézzel és nézd a mutatót hogy reagál,csati rajta legyen.
2013. febr. 22. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!