10000 km-t futott hibátlanul működő robbanómotoros kerékpár megér 50000 ft-ot?
Megér annyit,mert nekem ez a km két szezon lenne.
Kinézetre gyári újnak kell tűnnie,ha kopott az ülés,lábtartó,gázkar,tanknál akkor több van benne mint 10000km.
szal ez így láthatlanban megéri akármilyen motor is legyen.
Én kimondottan segédmotorra gondoltam,vagy robogóra.
Én most nagymotorral a legutolsó szezonban 7000km-ert tettem meg hétvégenkét eljártam túrázni stb.
Akkor ez a kis bringa kisebb mint 50ccm,zokról sajnos sok tapasztalatom nincs,de azért feltételezzük hogy nem gáz.Viszont ha tudsz alkudozz.
Rakjál fel képet róla.
Egyéblént 50-es motornál ha jó (Japán,olasz) nem sok, de kínaiaknál már sok, mivel ezek már 15e körül vegleg feladját.
Van autós jogsid? mert ha igen akkor ha mostanában ebbe nem kavartak bele akkor lehet vele 50-est is vezetni (kb.4-7Le seket)
Azért kínai négyütemű robogóval is el lehet többet menni mint 15 ezer,szerintem ha nem tunningolják őket és rendesen használják akkor ezzekkel is évekig el lehet mászkálni addig amíg elő nem kezdnek jönni a bajaik(kínai motorokra gondolok)
Robogóknál ennyi kilóméter nagyon kevés,viszont ennél a kerékpár típusnál nem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!