Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MZ ETZ 250 kezdő streetfighter...

MZ ETZ 250 kezdő streetfighternek befogható? 14,5 évesen nagyon késő lenne bele kezdeni?

Figyelt kérdés
Üdv. Szombaton voltunk a Hungexpo-n, a Tuning Show-n. Volt elég sok streetfighter bemutató, éshát megtetszett ez a motorozási forma. Kicsit utána nézegettem a dolgoknak, mindenhol azt írták, hogy ETZ 250-el célszerű kezdeni. Pénz lenne rá, elég. Jogsim nincs. Motoros tapasztalatom van. Egyensúlyérzékem kiváló, látásom és a hallásom is megfelelő(legalábbis szerintem.).
2014. márc. 25. 22:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

14,5 évesen már nagyon késő...

Ezt minimum 6 évesen kell elkezdeni, akkor egy CBF 600 körüli motorral.

Ez butaság.

Tökéletesen jó egy MZ streetfighternek, bár kicsit nehéznek találtam annó.

És helyedben még várnék vagy 2 évet, de ha van hozzá érzéked, csináld :)

2014. márc. 25. 22:46
 2/11 VarMa ***** válasza:

szerintem abszolut nem keso, az MZ teljesen jo erre...

ahogy az 1. irja tenyleg nehez motor de ha ezzel megtanulsz motorozni akkor szerintem nem lesz olyan motor amivel ne tudnal barmit megcsinalni.....

jo valasztas

2014. márc. 26. 02:02
 3/11 anonim ***** válasza:

250 ETZ? Biztos?

lassan 15 vagy,egyenlőre tanulj kisebb gépeken!

Motoros tapasztalat? :) Ne viccelődj már :)

Motoros tapasztalatot nem föld úton pappír nélkül szerzel... :) ez csak hobbimotorozás.... Ez nem tapasztalat!

2014. márc. 26. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Ami az MZ-zét illeti, a világ egyik legjobb motorja még gyári állapotúan is.
2014. márc. 26. 14:51
 5/11 A kérdező kommentje:
#3! Igen, tapasztalatom. Egyrészt, hobbi motorozom, endurozom, illetve Crossozok, versenyszerűen. Valamint, 12 év korom óta vezetek napi/ heti rendszerességgel motort/robogót, természetesen Budapesten.
2014. márc. 27. 03:00
 6/11 anonim ***** válasza:
35%

Majd ha megdolgoztál a saját motorodért,ha annyi út lesz mögötted amennyi akármelyik motoros után.

Ne izgulj van még időd bőven,de neked még nincs miről beszélni mint tapasztalat.

2014. márc. 27. 13:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2014. márc. 27. 20:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha sajátkezűleg megkeresett pénzből vásárolsz motort, teljesen más érzés vezetni, mint ha kapod mondjuk a szüleidtől...

Sokkal jobban vigyázol rá, többet törődsz vele, stb.

Majd rájössz egyszer.

2014. márc. 28. 22:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Teljesen saját pénzből vettem meg! Robogót alakítok át erre a célra. Egy Aprilia Sr 50 OLD-ot. 2000-res évj., vízhűtéses.
2014. márc. 29. 11:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Biztos megdolgoztál érte.... :)

És a robogó az nem motor,az robogó.

2014. márc. 29. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!