Kezdő motornak jó lesz a derbi senda?
Figyelt kérdés
első motorom lesz 17 vagyok,váltósat akartam és kinéztem egy derbi senda supermoto-t nagyon jó állapotban papíron 50 amúgy 80ccm-es,2000-es.Tudom,hogy a váltás mindenkinek zavaros az elején nekem is biztos az lesz ,de könnyű ezt a mocit vezetni?
Esetleg ha valami mást kéne ,akkor mit ajánlanátok? csak megjegyzem,hogy 130K-tól ne legyen több, ez is annyiért van fent a neten.
2014. márc. 19. 18:05
1/5 anonim válasza:
Nem, a váltás nem mindenkinek zavaros, ha eltudsz számolni 1től 6ig. Derbi Senda kiváló motor, természetesen könnyű vezetni, mint bármelyik 50est. Bár a 80as hengerrel nem venné meg, mert biztos, hogy kihajtották a lelkét, készülj úgy, hogy egy pár 10ezret még rákölthetsz. A gyárihoz sz*rásig van alkatrész. Alternatíva lehet még: Yamaha DT 50 és 80(ez gyárilag 80as), Rieju RR, Suzuki RMX.
2/5 A kérdező kommentje:
azé kellene gyárilag 50-es mert csak a B-s jogsit csinálom és az csak 50köbcenti-ig enged... bár most valami petíciót csinálnak itt a neten valahol,hogy B-s jogsival 125 ccm-es motort is lehessen vezetni
2014. márc. 19. 20:15
3/5 anonim válasza:
Nem szabad csupán B-s jogsival 125-öst vezetni. Viszont kb. 2-3 éve letehető a B125 vizsga, amely során gyorsított ütemben megszerezhető az A1 jogosítvány, HA MÁR RENDELKEZEL érvényes B jogosítvánnyal.
Kezdő motornak egyébként bármelyik 50 ccm motor megfelel :)
4/5 anonim válasza:
Nekem 2006 os évjárat van 14 vagyok és könnyen tudom kezelni.Nagyon jó motor megbízható nekem sm van és olyan 100-110 et megy pontosan nem lehet tudni mert 80 nál ki akad az óra. De szerintem szánj több pénzt mert 200 alatt normális állapotút nem találsz.
5/5 kerdesek gyakori válasza:
szerintem amit te kinéztél az kicsit régi én 2005 nél régebbit nem vennék és akármilyen motort veszel biztos hogy költened kell rá 30k-t. de amugy jók ezek a derbik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!