Opel Astra F 1.4 GL kezdő autónak jó lenne?
130-ért vagy valami közeli ismerőstől vehetsz egy jó F astrát, vagy ismeretlentől egy lepukkantat. Ha a második van érvényben akkor azzal elgondolkodnék hogy utazgassak-e a balatonra (sokért trélerezik).
Egyébként az öreg opeleknek legnagyobb nyűgje a rohadás. Hátsó sárvédőívek, ajtók alja, csomagtérajtó, tank nyílás környéke.
15 évesen, hogy akarsz autót? Egyébként "cseszegetni" fog a "yard", megjegyzem jogosan...
Egyébként persze első autónak minden jó, ami olcsó...
Miért ne cseszegetne a rendőr? Nem feltétlen fognak megállítani, de ha egy hülyegyerek belédmegy, akkor te leszel a vétkes sofőr a körülményektől függetlenül. Onnantól kifizeted a kárt + pénzbírságok + vezetéstől való eltiltás. És ez nem 130 ezer lesz.
Arról nem is beszélve hogy ennyiért az F Astrát valszeg a festék fogja össze mert ép fémfelület aligha lesz arajta a rozsda miatt. Majd meglepődsz mikor megnyílik alattad a padlólemet.
Legyünk jóindulatúak és feltételezzük, hogy csak elírta a korát. Ez esetben jó lehet kezdő autónak. Mindegy, hogy 130ért vagy 200ért veszed, a következő műszakin valószínű úgysem megy át, használd egy évig aztán add el mielőtt lejárna a vizsgája. Persze buksz vele, de az autó még mindig nem ez a műfaj, ami termeli a pénzt.
De annak én sem örülnék, ha egy 15 éves sofőr jönne mögöttem, vagy velem szembe.
Én kiválóan beszélem az ókori egyiptomi nyelvet, úgy gondolom.
Más mondta rád hogy kiválóan vezetsz, vagy csak te gondolod? Mert nem mindegy. Gyakorlatod nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!