Melyik autó márka a jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
Üdv, nehezen tudok választani szerintetek melyik márka a jobb, 1. autóm lesz!
LADA 2107-ES
Mitsubishi Lancer 1990-1994. es évárat 1.5 vagy nagyobb köbcenti
Honda civic 1.5 benzin a régebbi kiadású!
szerintetek melyik a jobb kocsi közülük? telesítményben, fogyaztásban, kényelmességben? És ha 350 ezerig tudtok még valami autót ami szerintetek jobb a felsoroltakon kívül egész nyugodtan leírhatjátok! köszi előre is!
2014. márc. 25. 18:41
11/22 A kérdező kommentje:
Fiat Bravákat néztem 1.6 100 ló tetszenek is kicsivel újabbak is mint a lancerek, bár az 1.6 os lancer 113 lóval bír, szóval szerintetek fogyaztásba és teljesítménybe van köztük valami tényező? és melyik a megbízhatóbb?
2014. márc. 25. 19:46
12/22 anonim válasza:
Ezek közül csakis a Lancert. De egy Colt-al jobban járnál, azok nagyobb valószínűséggel jobb állapotban vannak ennyi pénzért.
13/22 anonim válasza:
Fiat és Mitsubishi közt szerintem nem sok különbség van teljesítményben bár ehhez annyira nem értek annyi,hogy a Japán az megbízhatóbb persze sokat számít hogy hogyan használnak egy autót mennyit foglalkoznak a szervizzel.Havernak Brava van.17" csillagfelnit tett alá.Nagyon durván néz ki sport dob sport szűrő fúrás stb nagyon megy!
14/22 anonim válasza:
Nem értem miért kelet lepontozni a válaszomat ?
15/22 A kérdező kommentje:
senkit nem pontoztam le :)
2014. márc. 25. 20:36
17/22 anonim válasza:
Talán azért mentek a lepontozások, mert fáj az igazság, hogy a 3 autó közül a Mitsubishi a legjobb minőség :)
18/22 A kérdező kommentje:
szerintem is az a legjobb de vagy még meglátom van időm nem kapkodom el!
2014. márc. 26. 19:03
19/22 anonim válasza:
mitsu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az a király és megbizható !!
20/22 Beviz Elek válasza:
Nissan Primera
1997-1999
2.0 benzin
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!