Miért nem hallok sose E92es BMWről? Senkit nem hallottam még róla beszélni! Tán gáz autó? Bárkinek mondom, nem is ismeri.
Nekem ez a bmw tetszik a legjobban: [link]
Bárkinek aki ért 1 kicsit az autókhoz, mondom, hogy 3as E92es bmw, és nem tudja melyik az. Nem ismerik.
Most én mondom rosszul a nevét?
Vagy mi ennek az oka?
Mindenki az 5ös 7es bmw,t ismeri, arról beszél, meg e akárhányról.
De mikor megemlítem, hogy ismeri-e ezt, nem tudja miről beszélek.
Rosszul mondom a kocsi nevét?
A képekhez az van írva, hogy BMW 3 series M3 E92.
Nekem is rá kellett gugliznom. Én az e46 után elveszítettem a fonalat. Meg annyira nem is érdekelnek az annál újabbak, mert nem tetszenek.
Régen sokkal karakteresebb volt a BMW.
jól mondod, csak ugye kevesebben tudják, hogy az e92, az az e90 coupe verziója, ami ekkor vált külön, mert előtte ugye az e46-nál még az összes karosszériaváltozat ugyanezzel a kóddal futott. Sokan egyébként aztse tudják miaz e30, vagy e34, e36, pedig talán ezek a leginkább köztudatban élő gyári bmw kódjelzések, mivel ezek népszerűek és nem maiak , közkedveltek az autósportokban, raccsing és alsókategóriás "vállalkozó" körökben...
Nekem tetszik az e92, és jó is, bár nekem minden bmw tetszik, kivéve az új X3, az X6 meg semleges számomra...
Ha úgy mondod, hogy E90 Cabrio, majdnem mindenki tudni fogja.
Amúgy lemerek veled fogadni, hogy van olyan új 530-as BMW tulajdonos, akinek megmondod, hogy F10-es BMW-je van, lehülyéz, ugyanis nem tudja, hogy mi az az F10...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!