Audi A3 tuning? Mit érdemes "belerakni"?
Sziasztok.
Szeretnék egy A3-as audit kicsit kiélezni. Nem versenyzés a célom, csupán teljesítménynövelés. A sebességgel nincs gondom, csak lassan érünk oda. Ezért szeretnék a gyorsulásán javítani. Szeretnék tippeket kérni, mit lenne érdemes beletenni a kocsiba, és mit hanyagoljak (sajnos nem igazán értek az ilyesmihez). Hamarosan átesik egy sportlégszűrő-cserén, valamint terveztem neki új leömlőket is a későbbiekben. Várom a segítségeteket, mindent szívesen meghallgatok. Szeretném ha sportos, gyors kis autó lenne belőle, nem akarom eladni :) Sokat segítenétek vele!!
A főbb paraméterek:
Audi A3 Ambiente 1.9 TDI
1999-es
1896 ccm
110 LE
500.000.-1.000.000ft a közepes tuning. tdi-re
sportégszűrő? ez a legutolsó mert máris programot (100.000ft kb) kell módtósítani hogy észrevedd azt a 10nm és 0,2 lóerőt amit ad.
első.
2.2tdci 200le 440nm gyárilag. khm
Chippet többen is ajánlották már, és nekem is megfordult a fejemben, mostanság mindenkitől ezt hallom aki dízelt hajt.
A légszűrőket baráti áron vettem, egy ismerősöm vette pár hónapja, de végül nem használta fel őket, ezért gondoltam megveszem tőle kedvezményesen, és hát ha már van, gondoltam be is kellene dobni a kocsiba.
hengerenkénti leömlő, sportkatalizátor, sportkipuffogó, a légszűrő is mehet
első válaszolónak: még csak nem is nagy köbcentis dízelünk van és mindenféle kókány csiptuning nélkül 313 lóerő
2993 ccm és Audi
ha azt vesszük, hogy vannak 6.0 meg 7.0 dízel motorok is, akkor közepes
Persze, kamionokban vannak 12-16 literes motorok is, dízelmozdonyokban 100 000+ köbcentisek, a hajókat meg inkább hagyjuk:D
Átlag személyautók között azért már nagynak számít a 3.0, főleg kis hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!