T2 helyett hajtómű olaat tettek a motorombaj? Mit tegyek? Lesz baja?
Figyelt kérdés
öcsémet megkértem, hogy tegyen t2 t a robogòmba (ami mamàmnàl van most), de mikor hazajött, s mondta, hogy melyik flakonból öntött, tudtam, hogy az hajtòmû olaj volt, ès csak holnap tudom leszívni a t2 tartàlyból...lesz baja a robogómnak,2014. márc. 23. 14:34
1/3 anonim válasza:
Ha nem használod akkor semmi baja nem lesz addig.
Ha használod akkor a rosszabb kenés miatt jobban kopik, és jobban kormozza a kipufogót.
2/3 anonim válasza:
Amennyiben a 2T olajra gondolsz, és széria, nem túl nagy teljesítményű robogód van (mondjuk széria jog), akkor az olajak arányától függően akár mehetsz is vele, igaz, óvatosan.
Ha nem mész vele, egész biztosan nem lesz baja.
3/3 A kérdező kommentje:
igen egy yamaha jog om van ;)
2014. márc. 24. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!