Simson s51 km órával mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Össze rakom megfelelő sorrendbe,helyre a meghajtó szerkezetet,de ahogy elindítom a motort ledarálja egymást a két műanyag fogaskerék. Már több meghajtót is ledaráltam vele.2014. márc. 22. 18:36
1/5 anonim válasza:
Az új műanyag hajtások általában vacakok.
Ha nem szorul az óra, meg van kenve a spirál, nem szorulnak a deklibe menő műanyagok (kézzel ellenállás érzése nélkül forgatható), akkor egyszerűen ennyire semmitérő anyagból készült a fogaskerék (mármint fogaskerék és csiga) páros.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem találok fémet vagy jóminőségű műanyagot
2014. márc. 23. 09:41
3/5 anonim válasza:
Egyetlen félét fogsz tényleg csak találni, mert azt hozzák Taiwanról.
Én 3 szett ledarálása után feladtam. :)
4/5 A kérdező kommentje:
D
e s50 re van fém is akkor erre miért nem tudnak gyártani ? :D
2014. márc. 23. 15:56
5/5 anonim válasza:
Van, lehet kapni, talán Táborinál, valami vagyonért.
Bringás órát érdemes feltenni, 5000 Ft, pontos, és nem megy tönkre. Én Cateye Velo5-öt használok, immáron három éve panasz nélkül, ezt nem zavarja gyújtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!