Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
BMW 5-ös sorozat e60 vagy 3-as sorozat e90 vagy Mercedes CLS esetleg C osztály.
Kinek melyik és miért?
2014. márc. 21. 17:54
2/7 anonim válasza:
Ez az a kérdés ahol szerintem nem lesz egyetértés. Magam részéről E90 320d 177 lóerő, nevetségesen keveset eszik, alulról húz. Belesüpped az ember az ülésbe. Nagyon stabil futómű. Letisztult forma, külsőleg, belsőleg.
3/7 A kérdező kommentje:
a dízelekről hallottam olyat hogy 250e km utána a turbó és a vezérműlánc mindenképpen cserés. Erről tudsz valamit?
Mondjuk inkább a 3000-es dízeleknél jelentkezett ez a probléma.
2014. márc. 21. 19:03
4/7 anonim válasza:
A BMW lett az új Lada. Ahogy az egyik bizonyos fajta ladát ezeröcsinek becézték, úgy most a 320d-ket 320 Dezsőnek.
A Dezsőgép különben jó, csak én ha tehetném 5-ösben venném, azaz egy 520d-t. Mercedesből is inkább cls-t vennék.
5/7 anonim válasza:
Nos, igen, a vezérműlánc az problémás lehet sajnos. Ezt csak megelőzni lehet, 200-nál csere. Turboról nem tudok semmit, de elképzelhető amit írtál. Motordiagnosztikával, karbantartással, vételkor szervizkönyvvel sok minden kivédhető.
6/7 anonim válasza:
Szerintem többet is kibír a vezlánc meg a turbó, mint 250e km. Csak a 250e-re visszatekert órás, főleg külföldről használtan hozott, valójában már 400e felett futott dízelesek miatt alakult ki ez a rossz kép. 250e-nél csak rá kell nézetni, hogy ezek a cuccok milyen állapotban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!