Melyik legyen? Ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
Motort szeretnék venni, de nem tudok dönteni (gsx1,4 vagy gsxr600). Van egy naked bike, amiről tudok mindent, kevés kilométer, és hogy újkorától fogva rendbe van tartva.
Viszont a sportmotorok külsőre jobban megfognak, viszont cserébe kényelmetlenek.
Nektek melyik tetszik jobban?
2014. márc. 16. 20:36
1/2 anonim válasza:
Attól függ mire használod, hosszabb túrára felejtős a sport, csuklódnak nagyon kényelmetlen lesz, bár én supermoto párti vagyok. :)
2/2 anonim válasza:
Nekem a kifejezetten túramotorok tetszenek. Városban elrohangálni jó egy naked, de túrázáshoz nagy áldás a burkolat és a plexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!