Ha egy tuningolt autó defektet kap, akkor hogyan emelik fel?
2014. márc. 20. 19:24
11/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :D aki meg belinkelte azt a fos autót, annak semmi izlése nincs
2014. márc. 20. 22:26
12/18 Jetta MK2 GTD válasza:
Hát neked van izlésficamod. 10 emberből 9 a 88%-os álltal linkelt Volkswagent választaná, nem ezt a Homasita szökevényt.
Ki kell ábrándítsalak, hogy amit te tuningnak hívsz az egy rakás szär, ami már 15 éve kiment a divatból. A mai kor tuningja, a letisztult formák, ültetés, szép felni és motortuning, nem pedig ez az NFS style, ami nagyon béna már...
13/18 anonim válasza:
Talán össznépi szavazást csináltattál, hogy szerinted annyian ezt választanák? Ha nincs ilyen alapja akkor köszönjük az értelmetlen megjegyzést...
14/18 Jetta MK2 GTD válasza:
Na akkor kirakok egy kérdést és meglátjuk, hogy ki melyikre szavaz jó?
Egyébként meg ismerőseim körében a Volkswagen nyerne...
15/18 Jetta MK2 GTD válasza:
16/18 anonim válasza:
Eddig nem úgy néz ki, hogy meglesz a 90%-od... :D Bár szerintem ennyire a frászt se érdekelte, hogy erre rakj ki véleményt, a lényeg, hogy az a linkelt vw egyáltalán semmi extra, szépnek nem igazán nevezhető...
17/18 Jetta MK2 GTD válasza:
10 válaszból 8 értelmes volt, abból a 8-ból 6 a borára szavazott a másik kettő pedig a hondára. Úgyhogy mondhatni nyert a bora. A bojler tuning ideje már lejárt.
18/18 anonim válasza:
10/9 nem lett meg és ahogy olvastam az igenlők sem épp dícsértek... meg amugy mint írtam azért a bánatot sem érdekelte ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!