50-es robogó emelkedőn nagy gázadásra erőtlen és fémes hangot ad ki, gázból visszavéve a fura hang eltűnik. Besül a henger?
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Nem csattogós a járás, ezért talán nem kell fúrni. A kuplung is jól működik, gyorsít szépen.
A kopogásos égésnek utána fogok olvasni! Köszönöm a tippet.
Még egy kis kiegészítő infó. Eddig félszintetikus olajjal használtam, de most kedden a castrol full szintetikus 2t olaját kezdtem el használni. Van víz hőfok visszajelző, és azóta a motor üzemi hőmérséklete is magasabb 10-13 fokkal (45 helyett 55-60 körül - nem tudom, hogy jól van-e kalibrálva gyárilag, a lényeg a különbségen van).
Ez a plusz infó jelenthet valamit?
Valakitől olvastam már ha szintetikusra tér át az ásványi olajról akkor előfordulhat a kopogásos égés a kosz miatt ami lerakódik a dugón vagy az égéstérben.
Ami a castrolt illeti,az egy kaki.Ha van a közeletekben unix vagy lángauto vagy valami hasonló autósnagyker akkor ott olcsóbban megveheted a repsol olaját.Én is használtam castrolt,de valamiért a repsollal sokkal jobb volt,na meg állítólag a castroloknak a fele hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!