Lehet dezodor sprayt a hengerbe fújni?
Hy!
Még egyszer ne csináld!
Mivel 2t így az axban nincs olaj,tehát a dugódnak kenése sem lesz és lehet hogy legközelebb bele is harap a hengerbe keményen,aztán az tönkreteheti nem csak a hengert a hajtókart de még a főtengelynek sem bizti hogy segít ha megakasztod.Szóval ne csináld!
Ahogy kéne csinálni:gyertyát megfordítasz,beleöntöd a benzint és azt a mennyiséget öntöd csak bele,bele csavarod és indul is.Tudom baj hogy sok állás után újra kell indítani és vagy nagyon sokszor kell rajta rúgni,de ez ellen csak az a megoldás hogy hetente kitolod,beindítod ,járatod egy picit majd vissza.
Nyugodtan használhatod, csak ne fújj be túl sokat. Ugyan ilyen jó a féktisztító is. :D
Haverom vett egy öreg motort ami kb 10 éve nem volt használva. A karbi tiszta retek volt, illetve haver azt állította hogy szar a gyújtása. Na mondom nézzük csak meg: beküldtem a féktisztítót, egyet rárúgtam és csodásan járt. Na mondom ezzel se lesz sok munka. Karbit kipucoltuk, kapott friss olajat és azóta is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!