Lehet dezodor sprayt a hengerbe fújni?
Figyelt kérdés
Nem indult 2T 50ccm-es Yamaha robogóm és AXE- sprayt fújtam bele, bajd berúgtam és járt a motor. Egyfajta hidegindító spray-ként funkcionált így az AXE. Ez szabályos?2014. jan. 2. 21:30
11/14 anonim válasza:
Az olajat szerintem a Yamaha is külön pumpálja, tehát mint a legtöbb robogó, de ha mégsem, akkor sem lesz pár munkaütemtől még semmi baja, hiszen a karburátorból ugyan úgy kap üzemanyag keveréket, csak nem köd formában!
12/14 anonim válasza:
Nyilván egyszeri alkalomtól nem lett semmi baja. De azért naponta ne csináld! Hosszú távon nem biztos hogy jót tesz a motornak. Vegyél inkább rendes hideg indítót!
13/14 A kérdező kommentje:
Persze, ez csak egyszeri alkalom volt, mert már tényleg nem tudtuk hogy mi a hiba, szinte mindent ellenőriztünk amit tudtunk, többször nem fordul elő
2014. jan. 2. 22:37
14/14 anonim válasza:
Hosszabb időre tudni kell elcsomagolni a kicsikét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!