Melyik autó a jobb? lent
Kinéztem magamnak pár autót, de nem tudok választani. Mindegyik jó állapotú, garázsban tartott, kb 250000km van bennük. Melyik a jobb?
-1989-es mitsubishi galant
-1992-es volkswagen polo classic
-1991-es opel astra
-1989-es honda civic
-1988-as renault r19
Egyébként mindegyik sedan kivitelű, és az olyan extrák, mint pl. Elektromos ablakemelő, rádió, napfénytető, elektromos tükör nem számítanak,hogy vannak e benne vagy sem. Nekem csak a megbízhatóság, strapabírás számít.
Itt már elég nehéz arról beszélni, hogy melyik a jobb autó, hiszen nem újak, nagyban befolyásolja jelenlegi megbízhatóságukat, hogy az előző tulajok hogy bántak velük. Ráadásul olyan korban vannak, hogy a rozsda már komoly fejfájásokat okozhat, így az az elsődleges szempont.
Másodlagos szempont az alkatrészek árfekvése, és azok rendelkezésre állása. Ebben egyértelmű győztes az Astra, hiszen potom pénzért újjáépítheted az egész kocsit, ha nagy baja van. Egy Honda-hoz vagy Mitsubishi-hez korlátozottabbak a lehetőségek, és valamivel drágábbak is az alkatrészek.
Renault szerintem túl elavult konstrukció a többihez képest, a Volkswagen meg olyan semleges a részemről. Ha a Polo van a legjobb állapotban, akkor talán azt választanám, de egyébként Astrára szavazok.
Polo kisebb a többinél.
Renault a legkevésbé megbízható ezek közül.
Astra alja tuti lyukas a rozsdától ennyi idősen.
Galant és Civic maradt, amelyik jobb állapotú.
civi
galant
polo classic
Ebből a 3-ból keresném a jobb állapotút.
Polo sajna csak 75 Le,de hálás jószág :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!